Παγωτό ταχίνι

Με μόλις τέσσερα υλικά και χωρίς αυγά, αυτό το παγωτό έχει γεύση που θυμίζει χαλβά ή παστέλι.

ΜΕΡΙΔΕΣ6
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ50'

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά και τα αδειάζουμε στην παγωτομηχανή. Ακολουθούμε τις οδηγίες χρήσης για να παγώσουμε το μείγμα. Εναλλακτικά, το αδειάζουμε σε ένα μεταλλικό μπολ, το βάζουμε στην κατάψυξη και το χτυπάμε ανά μισή ώρα με έναν αυγοδάρτη, επαναλαμβάνοντας τη διαδικασία για τουλάχιστον 4-5 φορές.

TIP

  • Μπορούμε να πασπαλίσουμε το παγωτό με σουσάμι, το οποίο προηγουμένως θα καβουρδίσουμε ελαφρώς σε αντικολλητικό τηγάνι.
  • Μια άλλη ιδέα για το σερβίρισμα είναι να τεμαχίσουμε λίγο χαλβά του μπακάλη ή ένα παστέλι και να γαρνίρουμε το παγωτό. Στο τέλος θα ταίριαζε να περιχύσουμε και με λίγο μέλι.


TAGS:
Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER

Instagram requires authorization to view a user profile. Use autorized account in widget settings