Παγωτό ταχίνι

Με μόλις τέσσερα υλικά και χωρίς αυγά, αυτό το παγωτό έχει γεύση που θυμίζει χαλβά ή παστέλι.

ΜΕΡΙΔΕΣ6
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ50'

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά και τα αδειάζουμε στην παγωτομηχανή. Ακολουθούμε τις οδηγίες χρήσης για να παγώσουμε το μείγμα. Εναλλακτικά, το αδειάζουμε σε ένα μεταλλικό μπολ, το βάζουμε στην κατάψυξη και το χτυπάμε ανά μισή ώρα με έναν αυγοδάρτη, επαναλαμβάνοντας τη διαδικασία για τουλάχιστον 4-5 φορές.

TIP

  • Μπορούμε να πασπαλίσουμε το παγωτό με σουσάμι, το οποίο προηγουμένως θα καβουρδίσουμε ελαφρώς σε αντικολλητικό τηγάνι.
  • Μια άλλη ιδέα για το σερβίρισμα είναι να τεμαχίσουμε λίγο χαλβά του μπακάλη ή ένα παστέλι και να γαρνίρουμε το παγωτό. Στο τέλος θα ταίριαζε να περιχύσουμε και με λίγο μέλι.


Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER

  •  !      20
  • steliosparliaros glykesalchimiesofficial sweetalchemy recipe christmasinspiration christmasiscoming christmascake cake white foodstyling
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial
  • Shoeobsbroguesbrowncartoncrocsshoes shoeobsShoeobs1208 shoeobsshoes shoepinkshoepinkshoeShoeobs1208 shoes shoeobs shoeaddict shoeholic shoejungle shoelover
  • steliosparliaros glykesalchimiesofficial sweetalchemy recipe christmasspirit christmasrecipes newissue magazine christmascookies gingerbread
  • seminar with a greek pastryGod steliosparliaros 1 sweets selfie greece
  •      cranberries   Tahiti