Παγωτό ταχίνι

Με μόλις τέσσερα υλικά και χωρίς αυγά, αυτό το παγωτό έχει γεύση που θυμίζει χαλβά ή παστέλι.

ΜΕΡΙΔΕΣ6
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ50'

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά και τα αδειάζουμε στην παγωτομηχανή. Ακολουθούμε τις οδηγίες χρήσης για να παγώσουμε το μείγμα. Εναλλακτικά, το αδειάζουμε σε ένα μεταλλικό μπολ, το βάζουμε στην κατάψυξη και το χτυπάμε ανά μισή ώρα με έναν αυγοδάρτη, επαναλαμβάνοντας τη διαδικασία για τουλάχιστον 4-5 φορές.

TIP

  • Μπορούμε να πασπαλίσουμε το παγωτό με σουσάμι, το οποίο προηγουμένως θα καβουρδίσουμε ελαφρώς σε αντικολλητικό τηγάνι.
  • Μια άλλη ιδέα για το σερβίρισμα είναι να τεμαχίσουμε λίγο χαλβά του μπακάλη ή ένα παστέλι και να γαρνίρουμε το παγωτό. Στο τέλος θα ταίριαζε να περιχύσουμε και με λίγο μέλι.


TAGS:
Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER

  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry sea seastar blue sun summer 2019
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial breakfast sunday holiday summer
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial sea sun sand colours calm black white
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial summer 2019 sea star blue holidays
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial summer island sun sea
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pineapple cake lovepastry
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry valrhona chocolate friend alainchartier valrhonafrance tainlhermitage