Παγωτό ταχίνι

Με μόλις τέσσερα υλικά και χωρίς αυγά, αυτό το παγωτό έχει γεύση που θυμίζει χαλβά ή παστέλι.

ΜΕΡΙΔΕΣ6
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ50'

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά και τα αδειάζουμε στην παγωτομηχανή. Ακολουθούμε τις οδηγίες χρήσης για να παγώσουμε το μείγμα. Εναλλακτικά, το αδειάζουμε σε ένα μεταλλικό μπολ, το βάζουμε στην κατάψυξη και το χτυπάμε ανά μισή ώρα με έναν αυγοδάρτη, επαναλαμβάνοντας τη διαδικασία για τουλάχιστον 4-5 φορές.

TIP

  • Μπορούμε να πασπαλίσουμε το παγωτό με σουσάμι, το οποίο προηγουμένως θα καβουρδίσουμε ελαφρώς σε αντικολλητικό τηγάνι.
  • Μια άλλη ιδέα για το σερβίρισμα είναι να τεμαχίσουμε λίγο χαλβά του μπακάλη ή ένα παστέλι και να γαρνίρουμε το παγωτό. Στο τέλος θα ταίριαζε να περιχύσουμε και με λίγο μέλι.


Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER

  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastrylife pastrylife pastryshop birthdaycake chocolate flowers colors
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry pastrylife pastryshop cacke chocolate almond pistachio
  •   glykiesalchimies steliosparliaros designsweets worthweverycalorie athens2018
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry cake crema ricotta biscuits lovpastry lemon
  • steliosparliaros sweetslchemy glykesalchimiesofficial pastrylife pastryshop birthdaycake chocolate happyday colors flowers
  • steliosparliaros glykesalchimiesofficial sweetalchemy recipe sweet walnutpie fetacheese honey greekhoney summerrecipes
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastrylife pastrychef pastryshop chocolate rich cherry liquid