Παγωτό βανίλια με ζεστό espresso

Ένα πολύ εύκολο παγωτό χωρίς αυγά, με μόλις τέσσερα υλικά. Αντί άλλης σος, το σερβίρουμε με έναν αρωματικό εσπρέσο.

ΜΕΡΙΔΕΣ6-8
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ40΄

Σε ένα μπολ, ανακατεύουμε τη ζάχαρη άχνη με την κρέμα, το γάλα και τους σπόρους από το κλωναράκι βανίλιας. Αδειάζουμε το μείγμα σε παγωτομηχανή και ακολουθούμε τις οδηγίες χρήσης για να το παγώσουμε. Εναλλακτικά, το βάζουμε σε ένα μεταλλικό μπολ, το οποίο τοποθετούμε στην κατάψυξη και ανά μισή ώρα το χτυπάμε με έναν αυγοδάρτη, επαναλαμβάνοντας τη διαδικασία για τουλάχιστον 4-5 φορές, μέχρι να παγώσει ομοιόμορφα.

Σερβίρουμε το παγωτό σε μικρό ποτήρι και αδειάζουμε από πάνω ένα φλιτζανάκι ζεστό espresso.

Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER

  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry pastrychef love charlottee forestfruits cream pink
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial artistic style cremcaramel pastrychef pastrylife homemade recipe
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial jams sweetspoon summer fruits color colorful love
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry pastryshop white almond cream forestfruit pallas
  • Steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry hazelnut millefeuille pralina hazelnut crisp tasty
  •      !!!! steliosparliaros glykesalchimiesofficial sweetalchemy recipe
  •  650 skaitv steliosparliaros glykesalchimiesofficial sweetalchemy recipe today skaitvchannel lovesweets