Παγωτό βανίλια με ζεστό espresso

Ένα πολύ εύκολο παγωτό χωρίς αυγά, με μόλις τέσσερα υλικά. Αντί άλλης σος, το σερβίρουμε με έναν αρωματικό εσπρέσο.

ΜΕΡΙΔΕΣ6-8
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ40΄

Σε ένα μπολ, ανακατεύουμε τη ζάχαρη άχνη με την κρέμα, το γάλα και τους σπόρους από το κλωναράκι βανίλιας. Αδειάζουμε το μείγμα σε παγωτομηχανή και ακολουθούμε τις οδηγίες χρήσης για να το παγώσουμε. Εναλλακτικά, το βάζουμε σε ένα μεταλλικό μπολ, το οποίο τοποθετούμε στην κατάψυξη και ανά μισή ώρα το χτυπάμε με έναν αυγοδάρτη, επαναλαμβάνοντας τη διαδικασία για τουλάχιστον 4-5 φορές, μέχρι να παγώσει ομοιόμορφα.

Σερβίρουμε το παγωτό σε μικρό ποτήρι και αδειάζουμε από πάνω ένα φλιτζανάκι ζεστό espresso.

TAGS:
Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER

  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry love chocolate
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry chocolateday happyday mylife chocolatelife 40year
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry chocolate pistachio greece oliveoil love
  • steliosparliaros glykesalchimiesofficial pastry love birthdaycake white pink rose
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry chocolate cream pastry pastryshop
  • steliosparliaros glykesalchimiesofficial pastry shop chocole lab work mylife 40year
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry sunset sea greece color