Μπισκότα με φιστικοβούτυρο

Πάτε στοίχημα ότι θα γίνουν τα αγαπημένα μπισκότα των παιδιών; Πεντανόστιμα και με πλούσια γεύση από φιστίκι.

Βάρος800 γρ.
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ30΄
ΨΗΣΙΜΟ12΄
ΑΝΑΜΟΝΗ1 ώρα

Χτυπάμε στο μίξερ με το φτερό το βούτυρο και τις δύο ζάχαρες έως ότου αφρατέψουν. Προσθέτουμε το αυγό και το φιστικοβούτυρο συνεχίζοντας το χτύπημα. Κοσκινίζουμε το αλεύρι μαζί με το μπέικιν πάουντερ σε ένα μπολ. Χαμηλώνουμε την ταχύτητα του μίξερ και ρίχνουμε λίγο-λίγο το κοσκινισμένο αλεύρι. Μόλις ενσωματωθεί, σταματάμε το μίξερ και αν η ζύμη είναι πολύ μαλακή, τη βάζουμε για 1 ώρα στο ψυγείο.

Πλάθουμε στρογγυλά μπισκότα με διάμετρο 2,5 εκ. και τα βάζουμε στη λαμαρίνα του φούρνου πάνω σε λαδόκολλα αφήνοντας μεταξύ τους κενό γιατί θα απλωθούν στο ψήσιμο. Με ένα πιρούνι τα πιέζουμε ελαφρώς αφήνοντας πάνω τους το αποτύπωμα του πιρουνιού.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°C για 10-12 λεπτά έως ότου πάρουν ένα χρυσαφί χρώμα. Αφήνουμε να κρυώσουν και τα διατηρούμε σε ένα κατά προτίμηση μεταλλικό κουτί.

Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER

  •      ! Pop up bars Premium
  • HIGHteaTIME w muschel  dimknees  major pistachio tart by
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry pastrylife pastrychef tarte almond almondcream biscuits
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry pastryshop shop cake biscuits chocolate fruits
  • steliosparliaros glykesalchimiesofficial sweetalchemy recipe chocolate chocolatelover chocoholic gianduja hezelnut gold
  • steliosparliaros sweetslchemy glykesalchimiesofficial pastry pastryshop cake chocolate fruits lemon biscuits
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry biscuits syrup chocolate cake allday