Μους με σοκολάτα γάλακτος

Μια εύκολη και δροσερή κρεμούλα με την αγαπημένη σοκολάτα των παιδιών.

ΜΕΡΙΔΕΣ6
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ20'
ΑΝΑΜΟΝΗ1-2 ώρες

Τεμαχίζουμε την κουβερτούρα σε μικρά κομμάτια. Ζεσταίνουμε την ρευστή κρέμα γάλακτος και την αποσύρουμε λίγο πριν βράσει. Την αδειάζουμε πάνω από την τεμαχισμένη κουβερτούρα, ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να λιώσει καλά και αφήνουμε για λίγο να πέσει η θερμοκρασία του μείγματος. Έπειτα, προσθέτουμε την παχύρρευστη κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε απαλά ώστε να ενσωματωθεί. Γεμίζουμε ποτήρια ή μπολ και τα βάζουμε στο ψυγείο για περίπου 1-2 ώρες πριν σερβίρουμε, μέχρι να πήξει η μους.

TIP

  • Μπορούμε να αρωματίσουμε τη μους με 30 γρ. ποτό της αρεσκείας μας, αν δεν πρόκειται να τη σερβίρουμε σε παιδιά, ή με ξύσμα από πορτοκάλι ή λεμόνι.
  • Mε τη μους αυτή μπορούμε να γεμίσουμε και μία ψημένη βάση τάρτας.

Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER

  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial cake gold art white stamp old new
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry chocolate cacao
  •    ! kalamata glykesalchimiesofficial sweetalchemy tvshow skaitv
  • steliosparliaros sweetalchemy sky happynewyear blue water waterbubble bubble streetstyle sun
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry pastryshop art cake
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial winter snow
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry greece sea storm clouds kalamata