Μους με σοκολάτα γάλακτος

Μια εύκολη και δροσερή κρεμούλα με την αγαπημένη σοκολάτα των παιδιών.

ΜΕΡΙΔΕΣ6
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ20'
ΑΝΑΜΟΝΗ1-2 ώρες

Τεμαχίζουμε την κουβερτούρα σε μικρά κομμάτια. Ζεσταίνουμε την ρευστή κρέμα γάλακτος και την αποσύρουμε λίγο πριν βράσει. Την αδειάζουμε πάνω από την τεμαχισμένη κουβερτούρα, ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να λιώσει καλά και αφήνουμε για λίγο να πέσει η θερμοκρασία του μείγματος. Έπειτα, προσθέτουμε την παχύρρευστη κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε απαλά ώστε να ενσωματωθεί. Γεμίζουμε ποτήρια ή μπολ και τα βάζουμε στο ψυγείο για περίπου 1-2 ώρες πριν σερβίρουμε, μέχρι να πήξει η μους.

TIP

  • Μπορούμε να αρωματίσουμε τη μους με 30 γρ. ποτό της αρεσκείας μας, αν δεν πρόκειται να τη σερβίρουμε σε παιδιά, ή με ξύσμα από πορτοκάλι ή λεμόνι.
  • Mε τη μους αυτή μπορούμε να γεμίσουμε και μία ψημένη βάση τάρτας.

Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER

  • steliosparliaros glykesalchimiesofficial sweetalchemy recipe christmasinspiration christmasiscoming christmascake cake white foodstyling
  • steliosparliaros glykesalchimiesofficial sweetalchemy recipe christmasspirit christmasrecipes newissue magazine christmascookies gingerbread
  •  !      20
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial
  • seminar with a greek pastryGod steliosparliaros 1 sweets selfie greece
  •      cranberries   Tahiti
  • Shoeobsbroguesbrowncartoncrocsshoes shoeobsShoeobs1208 shoeobsshoes shoepinkshoepinkshoeShoeobs1208 shoes shoeobs shoeaddict shoeholic shoejungle shoelover