Μους με πραλίνα

Μια απαλή μους με πλούσια σοκολατένια γεύση, αφού εκτός από κουβερτούρα περιέχει και πραλίνα, αυτή που συνήθως αλείφουμε στο ψωμί...

ΜΕΡΙΔΕΣ4
Προετοιμασία-Παρασκευή50΄
ΑΝΑΜΟΝΗ2 ώρες

Στον κάδο του μίξερ χτυπάμε με το σύρμα, σε χαμηλή ταχύτητα, τα ασπράδια με τη ζάχαρη έως ότου γίνει μια σφιχτή μαρέγκα. Παράλληλα λιώνουμε την σοκολάτα σε μπεν μαρί ή στο φούρνο μικροκυμάτων ανακατεύοντας συχνά για να μην καεί. Αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε έναν-έναν τους κρόκους ανακατεύοντας με μια κουτάλα. Έπειτα προσθέτουμε την πραλίνα και στο τέλος τη μαρέγκα. Γεμίζουμε ατομικά μπολάκια και αφήνουμε στο ψυγείο να κρυώσουν για τουλάχιστον 2 ώρες.

Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER

  •    4
  • steliosparliaros sweetalchemy pastry pastrychef vanilla vanillacream sweetlife patissier angelomusa signature
  • steliosparliaros glykesalchimiesofficial sweetalchemy recipe chutney quince spicy laurel cheese bluecheese
  • Wake me up when September ends  because it means
  • backstagephotoshootingnbg headquarters steliosparliaroskathimerini
  • Cheesecake      cheesecake   !