Μους με πραλίνα

Μια απαλή μους με πλούσια σοκολατένια γεύση, αφού εκτός από κουβερτούρα περιέχει και πραλίνα, αυτή που συνήθως αλείφουμε στο ψωμί...

ΜΕΡΙΔΕΣ4
Προετοιμασία-Παρασκευή50΄
ΑΝΑΜΟΝΗ2 ώρες

Στον κάδο του μίξερ χτυπάμε με το σύρμα, σε χαμηλή ταχύτητα, τα ασπράδια με τη ζάχαρη έως ότου γίνει μια σφιχτή μαρέγκα. Παράλληλα λιώνουμε την σοκολάτα σε μπεν μαρί ή στο φούρνο μικροκυμάτων ανακατεύοντας συχνά για να μην καεί. Αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε έναν-έναν τους κρόκους ανακατεύοντας με μια κουτάλα. Έπειτα προσθέτουμε την πραλίνα και στο τέλος τη μαρέγκα. Γεμίζουμε ατομικά μπολάκια και αφήνουμε στο ψυγείο να κρυώσουν για τουλάχιστον 2 ώρες.

TAGS:
Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER

  • steliosparliaros sweetslchemy glykesalchimiesofficial pastry love new magazin mag kathimerini 21sunday
  • steliosparliaros glykesalchimiesofficial
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry lovepastry cake roses almond new recipe
  •       safewatersports
  • steliosparliaros sweetalch glykesalchimiesofficial tbt friends 2005 happy book chocolate strawberry
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry cake lemon limoncello meringue pastrylite burning
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry chocolate darkchocolate milkchocolate raspberry passionfruit pastryshop