Μους με πραλίνα

Μια απαλή μους με πλούσια σοκολατένια γεύση, αφού εκτός από κουβερτούρα περιέχει και πραλίνα, αυτή που συνήθως αλείφουμε στο ψωμί...

ΜΕΡΙΔΕΣ4
Προετοιμασία-Παρασκευή50΄
ΑΝΑΜΟΝΗ2 ώρες

Στον κάδο του μίξερ χτυπάμε με το σύρμα, σε χαμηλή ταχύτητα, τα ασπράδια με τη ζάχαρη έως ότου γίνει μια σφιχτή μαρέγκα. Παράλληλα λιώνουμε την σοκολάτα σε μπεν μαρί ή στο φούρνο μικροκυμάτων ανακατεύοντας συχνά για να μην καεί. Αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε έναν-έναν τους κρόκους ανακατεύοντας με μια κουτάλα. Έπειτα προσθέτουμε την πραλίνα και στο τέλος τη μαρέγκα. Γεμίζουμε ατομικά μπολάκια και αφήνουμε στο ψυγείο να κρυώσουν για τουλάχιστον 2 ώρες.

Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER

  • My favorite food on board of Aegean  Portokalopita by
  •      ! Pop up bars Premium
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry biscuits syrup chocolate cake allday
  • steliosparliaros glykesalchimiesofficial sweetalchemy recipe chocolate chocolatelover chocoholic gianduja hezelnut gold
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry pastryshop shop cake biscuits chocolate fruits
  • steliosparliaros sweetslchemy glykesalchimiesofficial pastry pastryshop cake chocolate fruits lemon biscuits
  • HIGHteaTIME w muschel  dimknees  major pistachio tart by