Μους με πραλίνα

Μια απαλή μους με πλούσια σοκολατένια γεύση, αφού εκτός από κουβερτούρα περιέχει και πραλίνα, αυτή που συνήθως αλείφουμε στο ψωμί...

ΜΕΡΙΔΕΣ4
Προετοιμασία-Παρασκευή50΄
ΑΝΑΜΟΝΗ2 ώρες

Στον κάδο του μίξερ χτυπάμε με το σύρμα, σε χαμηλή ταχύτητα, τα ασπράδια με τη ζάχαρη έως ότου γίνει μια σφιχτή μαρέγκα. Παράλληλα λιώνουμε την σοκολάτα σε μπεν μαρί ή στο φούρνο μικροκυμάτων ανακατεύοντας συχνά για να μην καεί. Αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε έναν-έναν τους κρόκους ανακατεύοντας με μια κουτάλα. Έπειτα προσθέτουμε την πραλίνα και στο τέλος τη μαρέγκα. Γεμίζουμε ατομικά μπολάκια και αφήνουμε στο ψυγείο να κρυώσουν για τουλάχιστον 2 ώρες.

TAGS:
Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER

  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial summer island sun sea
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry valrhona chocolate friend alainchartier valrhonafrance tainlhermitage
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pineapple cake lovepastry
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial sea sun sand colours calm black white
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial breakfast sunday holiday summer
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry sea seastar blue sun summer 2019
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial summer 2019 sea star blue holidays