Παγωμένη πραλίνα με μπανάνες

Ένα πανεύκολο γλύκισμα με μόνο δύο υλικά. Έτσι, με το τίποτα φτιάχνουμε ένα παιδικό κέρασμα που θα σερβίρουμε αντί παγωτού.

ΜΕΡΙΔΕΣ6
Προετοιμασία-Παρασκευή10΄
ΑΝΑΜΟΝΗ2-3 ώρες

Καθαρίζουμε τις μπανάνες, τις κόβουμε σε ροδέλες και τις βάζουμε στον κάδο του μπλέντερ. Προσθέτουμε την πραλίνα και πολτοποιούμε πάρα πολύ καλά έως ότου γίνει μια λεία και ομοιογενής κρέμα. Γεμίζουμε φόρμες σιλικόνης σε σχήμα της αρεσκείας μας ή φόρμες για γρανίτα. Τοποθετούμε στην κατάψυξη για 2-3 ώρες. Ξεφορμάρουμε και σερβίρουμε. Αν δυσκολευόμαστε στο ξεφορμάρισμα, βυθίζουμε τις φόρμες μέχρι τα 2/3 σε βραστό νερό και τις αναποδογυρίζουμε.

Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER

  • Montanya Oro is also a barrel aged rum aged for
  •   1850 skaitv steliosparliaros glykesalchimiesofficial sweetalchemy recipe healthyrecipes healthychoices
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry lovechocolate blackforest coffee coffeshop inspiration fruits
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry pastryshop lovesweets chocolate fruit foresfruit tart
  • steliosparliaros glykesalchimiesofficial sweetalchemy recipe tvshow healthyrecipes healthychoices eathealthy arlaproteingr dontmissit
  • 30 years ZG Pastry magazine! pastry steliosparliaros pastrychef chocolate chocolatetart
  •    2104   1850  glykesalchimiesofficial