Μπισκότα με ζαχαρούχο

Τραγανά, με πλούσια, βουτυράτη γεύση και κομμάτια σοκολάτας.

Βάρος750 γρ.
ΨΗΣΙΜΟπερίπου 15΄
ΑΝΑΜΟΝΗ20΄

Στον κάδο του μίξερ βάζουμε το βούτυρο, την ζάχαρη και το ζαχαρούχο και τα χτυπάμε με το φτερό. Προσθέτουμε το αλεύρι με το μπέικιν και στο τέλος τις σταγόνες σοκολάτας. Αφήνουμε τη ζύμη για 20 λεπτά στο ψυγείο. Πλάθουμε μικρές μπάλες στο μέγεθος ενός καρυδιού και τις τοποθετούμε στην λαμαρίνα του φούρνου πάνω σε λαδόκολλα, αφήνοντας κενό μεταξύ τους γιατί θα απλωθούν στο ψήσιμο. Πιέζουμε την επιφάνεια των μπισκότων ελαφρώς με ένα πιρούνι. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160°C για 15 λεπτά περίπου.

Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER

  • breakfast  nofilter mothermade homemade chocolatecake chocoholic pastry steliosparliaros dessert
  • steliosparliaros glykesalchimiesofficial sweetalchemy recipe moodoftheday icecream coconut coconuticecream exotic tropical
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry alainchartier valrhona ecolevalrhona glacier glace tainlhermitage
  • Avec mon ami steliosparliaros  Tain lHermitage ecolevalrhona pour une
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry valrhona patissier pastrychef
  • steliosparliaros sweetslchemy pastry pastrychef lyon franch valence