Μπισκότα με ζαχαρούχο

Τραγανά, με πλούσια, βουτυράτη γεύση και κομμάτια σοκολάτας.

Βάρος750 γρ.
ΨΗΣΙΜΟπερίπου 15΄
ΑΝΑΜΟΝΗ20΄

Στον κάδο του μίξερ βάζουμε το βούτυρο, την ζάχαρη και το ζαχαρούχο και τα χτυπάμε με το φτερό. Προσθέτουμε το αλεύρι με το μπέικιν και στο τέλος τις σταγόνες σοκολάτας. Αφήνουμε τη ζύμη για 20 λεπτά στο ψυγείο. Πλάθουμε μικρές μπάλες στο μέγεθος ενός καρυδιού και τις τοποθετούμε στην λαμαρίνα του φούρνου πάνω σε λαδόκολλα, αφήνοντας κενό μεταξύ τους γιατί θα απλωθούν στο ψήσιμο. Πιέζουμε την επιφάνεια των μπισκότων ελαφρώς με ένα πιρούνι. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160°C για 15 λεπτά περίπου.

TAGS:
Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER

  • steliosparliaros sweetalch glykesalchimiesofficial tbt friends 2005 happy book chocolate strawberry
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry cake lemon limoncello meringue pastrylite burning
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry lovepastry cake roses almond new recipe
  • steliosparliaros glykesalchimiesofficial
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry chocolate darkchocolate milkchocolate raspberry passionfruit pastryshop
  • steliosparliaros sweetslchemy glykesalchimiesofficial pastry love new magazin mag kathimerini 21sunday
  •       safewatersports