Μπισκότα με ζαχαρούχο

Τραγανά, με πλούσια, βουτυράτη γεύση και κομμάτια σοκολάτας.

Βάρος750 γρ.
ΨΗΣΙΜΟπερίπου 15΄
ΑΝΑΜΟΝΗ20΄

Στον κάδο του μίξερ βάζουμε το βούτυρο, την ζάχαρη και το ζαχαρούχο και τα χτυπάμε με το φτερό. Προσθέτουμε το αλεύρι με το μπέικιν και στο τέλος τις σταγόνες σοκολάτας. Αφήνουμε τη ζύμη για 20 λεπτά στο ψυγείο. Πλάθουμε μικρές μπάλες στο μέγεθος ενός καρυδιού και τις τοποθετούμε στην λαμαρίνα του φούρνου πάνω σε λαδόκολλα, αφήνοντας κενό μεταξύ τους γιατί θα απλωθούν στο ψήσιμο. Πιέζουμε την επιφάνεια των μπισκότων ελαφρώς με ένα πιρούνι. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160°C για 15 λεπτά περίπου.

Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER

  • Wake me up when September ends  because it means
  • steliosparliaros sweetalchemy pastry pastrychef vanilla vanillacream sweetlife patissier angelomusa signature
  • backstagephotoshootingnbg headquarters steliosparliaroskathimerini
  • steliosparliaros glykesalchimiesofficial sweetalchemy recipe chutney quince spicy laurel cheese bluecheese
  •    4
  • Cheesecake      cheesecake   !