Γλειφιτζούρια από σοκολάτα και κορν φλέικς

Ένα εύκολο κέρασμα που θα λατρέψουν τα πιτσιρίκια.

Ποσότητα10-15 κομμάτια

Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί, κατεβάζουμε από τη φωτιά και ανακατεύουμε συνεχώς έως ότου η θερμοκρασία πέσει. Δηλαδή, όταν τη δοκιμάσουμε να είναι κρύα στα χείλη μας. Με ένα κουτάλι της σούπας παίρνουμε δόσεις από τη σοκολάτα και τις χύνουμε πάνω σε μία λαδόκολλα δημιουργώντας μικρούς ακανόνιστους δίσκους. Σε κάθε ένα απ’ αυτούς σκορπίζουμε κορν φλέικς έτσι ώστε να κολλήσουν επάνω και τοποθετούμε από ένα καλαμάκι για γλειφιτζούρι. Αφήνουμε να κρυώσουν εκτός ψυγείου μέχρι να σταθεροποιηθούν. Ξεκολλάμε από τη λαδόκολλα και τα διατηρούμε εκτός ψυγείου για να μην πάρουν υγρασία.

Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER

  • steliosparliaros sweetalchemy pastry chocolate chocolatepassion fruits passion cacao biscuits
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry sweet cream vanilla
  •    valrhona tournonsurrhone tainlhermitage businesstrip bridge glykesalchimies steliosparliaros
  •   Arla Protein!  follow Arlaproteingr
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial recipe sweetandsalty cherrytomatoes spoonsweet foodstyling foodstyle
  • breakfast  nofilter mothermade homemade chocolatecake chocoholic pastry steliosparliaros dessert