Γλειφιτζούρια από σοκολάτα και κορν φλέικς

Ένα εύκολο κέρασμα που θα λατρέψουν τα πιτσιρίκια.

Ποσότητα10-15 κομμάτια

Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί, κατεβάζουμε από τη φωτιά και ανακατεύουμε συνεχώς έως ότου η θερμοκρασία πέσει. Δηλαδή, όταν τη δοκιμάσουμε να είναι κρύα στα χείλη μας. Με ένα κουτάλι της σούπας παίρνουμε δόσεις από τη σοκολάτα και τις χύνουμε πάνω σε μία λαδόκολλα δημιουργώντας μικρούς ακανόνιστους δίσκους. Σε κάθε ένα απ’ αυτούς σκορπίζουμε κορν φλέικς έτσι ώστε να κολλήσουν επάνω και τοποθετούμε από ένα καλαμάκι για γλειφιτζούρι. Αφήνουμε να κρυώσουν εκτός ψυγείου μέχρι να σταθεροποιηθούν. Ξεκολλάμε από τη λαδόκολλα και τα διατηρούμε εκτός ψυγείου για να μην πάρουν υγρασία.

Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER

  •          !
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial baklava traditionalart mitilini island greece
  • windowdisplay steliosparliaros glykesalchimiesofficial sweetalchemy applecrumble applepie appleseason cinamon coffeetime teatime
  • M
  • Tart with cheese Naxos and figs
  •        M
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial best bestpastrychef paris cedricgrilet cedricgrolet