Ρόφημα σοκολάτας με καγιέν

Η ζεστή σοκολάτα που μάς έμαθε να πίνουμε η Ζιλιέτ Μπινός στην ταινία Chocolat.

Φλιτζάνια6-7
Προετοιμασία-Παρασκευή20΄

Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το γάλα, το μέλι, τα μυρωδικά (βανίλια και κανέλα) και το πιπέρι. Μόλις αρχίσει να βράζει το γάλα, αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τη λιωμένη κουβερτούρα. Αφήνουμε το μείγμα να σταθεί για 10 λεπτά, έπειτα το ανακατεύουμε πολύ καλά, αφαιρούμε την κανέλα και τη βανίλια, ξαναζεσταίνουμε ελαφρά και σερβίρουμε σε 6-7 κούπες.

Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER

  •       steliosparliaros
  • My favorite food on board of Aegean  Portokalopita by
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry pastryshop pastrylife nugat almond nuts white
  • steliosparliaros glykesalchimiesofficial sweetalchemy recipe chocolate chocolatelover chocoholic gianduja hezelnut gold
  • steliosparliaros sweetslchemy glykesalchimiesofficial pastry pastryshop cake chocolate fruits lemon biscuits
  • steliosparliaros sweetslchemy glykesalchimiesofficial pastry pastryshop birthdaycake cakes vanilla cream chocolate
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry pastryshop shop cake biscuits chocolate fruits