Άλειμμα σοκολάτας με φουντούκι

Το πρωινό δεν θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο... Όμως φροντίστε να προμηθευτείτε θερμόμετρο ζαχαροπλαστικής.

Βάρος900 γρ.
Προετοιμασία-Παρασκευή25΄

Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το γάλα, τη ζάχαρη και τη γλυκόζη και τα βράζουμε για αρκετή ώρα μέχρι η θερμοκρασία του μείγματος να φθάσει στους 105°C. Αδειάζουμε το μείγμα πάνω από την κουβερτούρα, ανακατεύουμε πολύ καλά, ώστε να λιώσει αυτή και να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα, και προσθέτουμε τη σκόνη φουντουκιού. Ανακατεύουμε ξανά μέχρι να πέσει η θερμοκρασία του μείγματος και το μοιράζουμε σε βάζα. Διατηρείται σε ξηρό και δροσερό μέρος, όχι στο ψυγείο γιατί θα σφίξει.

Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER

  • seminar with a greek pastryGod steliosparliaros 1 sweets selfie greece
  • Shoeobsbroguesbrowncartoncrocsshoes shoeobsShoeobs1208 shoeobsshoes shoepinkshoepinkshoeShoeobs1208 shoes shoeobs shoeaddict shoeholic shoejungle shoelover
  • steliosparliaros glykesalchimiesofficial sweetalchemy recipe christmasinspiration christmasiscoming christmascake cake white foodstyling
  •   !      kathimerini
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial
  •      cranberries   Tahiti
  • steliosparliaros glykesalchimiesofficial sweetalchemy recipe christmasspirit christmasrecipes newissue magazine christmascookies gingerbread