Άλειμμα σοκολάτας με φουντούκι

Το πρωινό δεν θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο... Όμως φροντίστε να προμηθευτείτε θερμόμετρο ζαχαροπλαστικής.

Βάρος900 γρ.
Προετοιμασία-Παρασκευή25΄

Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το γάλα, τη ζάχαρη και τη γλυκόζη και τα βράζουμε για αρκετή ώρα μέχρι η θερμοκρασία του μείγματος να φθάσει στους 105°C. Αδειάζουμε το μείγμα πάνω από την κουβερτούρα, ανακατεύουμε πολύ καλά, ώστε να λιώσει αυτή και να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα, και προσθέτουμε τη σκόνη φουντουκιού. Ανακατεύουμε ξανά μέχρι να πέσει η θερμοκρασία του μείγματος και το μοιράζουμε σε βάζα. Διατηρείται σε ξηρό και δροσερό μέρος, όχι στο ψυγείο γιατί θα σφίξει.

Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER

  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastrychef pastrylife pastryshop love opera classic coffee
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry tart almond cream pear summer lovepastry
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry pastryshop white almond cream forestfruit pallas
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastrychef pastrylife pastryshop summer sumer2018 cool sun
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry pastryshop pastrychef pastrylife cream tart vanilla
  • Steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry hazelnut millefeuille pralina hazelnut crisp tasty
  • steliosparliaros glykesalchimiesofficial sweetalchemy recipe newissue tribute france sweet dessert charlotte