Σοκολατένια σαμπλέ

Τα μπισκότα αυτά είναι μαλακά στο εσωτερικό τους και τραγανά απ’ έξω. Ένα υπέροχο συνοδευτικό για τον καφέ μας!

Βάροςπερίπου 1 κιλό
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ20΄
ΨΗΣΙΜΟ15΄
ΑΝΑΜΟΝΗ2 ώρες

Εκτέλεση
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί (εκτός της κρυσταλλικής ζάχαρης), έτσι ώστε να σχηματιστεί ένα λείο ζυμάρι. Τυλίγουμε τη ζύμη με μεμβράνη και την αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες.

Βγάζουμε από το ψυγείο, ζυμώνουμε ελαφρώς τη ζύμη για να μαλακώσει και πλάθουμε μπαστούνια διαμέτρου 3-4 εκ. έκαστο. Τα ρολάρουμε πάνω στην κρυσταλλική ζάχαρη, έτσι ώστε να καλυφθούν περιμετρικά, και τα κόβουμε σε φέτες πάχους 1 εκ. Τοποθετούμε τις φέτες ξαπλωτά πάνω σε μία λαμαρίνα, που έχουμε στρώσει με λαδόκολλα, και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°C για περίπου 15 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσουν και τα διατηρούμε σε σκεπασμένο σκεύος.

TAGS:
Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER

  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry tv agionoros
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry chocolate cake pralin gold happytime
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastrylove sufle lemo dessert
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry chocolate tart praline pastryshop shop
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry love chocolate cacao biscuit soft cake
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry chocolate cacao rum biscuits pastryshop
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry tv new recipes