Pastilla au lait

Η παστίγια με γάλα είναι ένα μαροκινό γλυκό με φύλλο και ξηρούς καρπούς. Σας θυμίζει μήπως μπακλαβά;

ΜΕΡΙΔΕΣ6
Προετοιμασία-Τηγάνισμα30΄

Ζεσταίνουμε καλά το λάδι στο τηγάνι. Ρίχνουμε τα αμύγδαλα και τα καβουρδίζουμε για 1 λεπτό. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και στραγγίζουμε τα αμύγδαλα σε απορροφητικό χαρτί. Όταν κρυώσουν, τα χοντροκόβουμε στο μπλέντερ με 100 γρ. από τη ζάχαρη. Επαναφέρουμε το τηγάνι με το λάδι στη φωτιά και τηγανίζουμε ένα-ένα τα φύλλα κρούστας. Τα στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί.

Σε ένα πιάτο βάζουμε ένα φύλλο κρούστας, το πασπαλίζουμε με αμύγδαλα, συνεχίζουμε με το άλλο φύλλο κ.ο.κ. χρησιμοποιώντας 6 φύλλα για κάθε πιάτο. Όταν πρόκειται να σερβίρουμε, βράζουμε το γάλα με την υπόλοιπη ζάχαρη και το ανθόνερο. Με αυτό περιχύνουμε τα φύλλα σε κάθε πιάτο.

Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER

  • Steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry hazelnut millefeuille pralina hazelnut crisp tasty
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial artistic style cremcaramel pastrychef pastrylife homemade recipe
  •      !!!! steliosparliaros glykesalchimiesofficial sweetalchemy recipe
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry pastryshop white almond cream forestfruit pallas
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry pastrychef love charlottee forestfruits cream pink
  •  650 skaitv steliosparliaros glykesalchimiesofficial sweetalchemy recipe today skaitvchannel lovesweets
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial jams sweetspoon summer fruits color colorful love