Μπισκότα Anzac

Παραδοσιακά μπισκότα βρόμης από την μακρινή Αυστραλία. Πολύ νόστιμα και πλούσια σε ενέργεια.

ΒΑΡΟΣ500 γρ.
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ15΄
ΨΗΣΙΜΟ20΄

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη βρόμη με τη ζάχαρη και το αλεύρι. Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε το maple syrup, το μπέικιν πάουντερ και το νερό και προσθέτουμε το λιωμένο βούτυρο. Ρίχνουμε το μείγμα αυτό στο μπολ με τη βρόμη και ανακατεύουμε πολύ καλά. Ακουμπάμε ένα τετράγωνο τσέρκι διαστάσεων 18x18 εκ. και ύψους 2 εκ. σε ένα ταψί και αδειάζουμε μέσα το μείγμα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160°C για 20 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσει και κόβουμε σε μικρά τετράγωνα κομμάτια.

TIPΕναλλακτικά, μπορούμε να φτιάξουμε τα μπισκότα βάζοντας κουταλιές επάνω σε λαδόκολλα. Σ’ αυτήν την περίπτωση ο χρόνος ψησίματος μειώνεται κατά 5 λεπτά.
Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER

  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry pastryshop cake special almond jam breakfast
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry pastrychef pastrylife pastaflora cake jam breakfast
  • favourite  sweet cioccolato salame by steliosparliaros
  • delicious irrisistable devilsgirl666999   thebest greek foodpics dessert dessertporn
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry pastrymen sea summer blue island greece
  • steliosparliaros glykesalchimiesofficial sweetalchemy recipe breakfast breafasttime chocolate chocolatecake crumble hazelnut
  • steliosparliaros glykesalchimiesofficial sweetalchemy recipe summerrecipes summer cherry cherryblossom cherryseason tarte