Besitos de coco

...δηλαδή φιλάκια καρύδας. Είναι μικρά μαλακά μπισκότα από ινδοκάρυδο, σπεσιαλιτέ του Πουέρτο Ρίκο και των νησιών της Καραϊβικής.

Βάρος750 γρ.
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ25΄
ΨΗΣΙΜΟ20΄

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί με το χέρι μας μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα. Πλάθουμε μικρά μπαλάκια και τα πιέζουμε στο πάνω μέρος να πάρουν κωνικό σχήμα. Τα τοποθετούμε σε ένα ταψί, πάνω σε λαδόκολλα και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°C για περίπου 20 λεπτά, έως ότου ροδίσουν. Αφήνουμε να κρυώσουν.

Διατηρούνται σε δοχείο που κλείνει αεροστεγώς για 8-10 μέρες.

Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER

  •   glykiesalchimies steliosparliaros designsweets worthweverycalorie athens2018
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry cake crema ricotta biscuits lovpastry lemon
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry pastrylife pastryshop cacke chocolate almond pistachio
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastrylife pastrychef pastryshop chocolate rich cherry liquid
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastrylife pastrylife pastryshop birthdaycake chocolate flowers colors
  • steliosparliaros sweetslchemy glykesalchimiesofficial pastrylife pastryshop birthdaycake chocolate happyday colors flowers
  • steliosparliaros glykesalchimiesofficial sweetalchemy recipe sweet walnutpie fetacheese honey greekhoney summerrecipes