Besitos de coco

...δηλαδή φιλάκια καρύδας. Είναι μικρά μαλακά μπισκότα από ινδοκάρυδο, σπεσιαλιτέ του Πουέρτο Ρίκο και των νησιών της Καραϊβικής.

Βάρος750 γρ.
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ25΄
ΨΗΣΙΜΟ20΄

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί με το χέρι μας μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα. Πλάθουμε μικρά μπαλάκια και τα πιέζουμε στο πάνω μέρος να πάρουν κωνικό σχήμα. Τα τοποθετούμε σε ένα ταψί, πάνω σε λαδόκολλα και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°C για περίπου 20 λεπτά, έως ότου ροδίσουν. Αφήνουμε να κρυώσουν.

Διατηρούνται σε δοχείο που κλείνει αεροστεγώς για 8-10 μέρες.

Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER

  • steliosparliaros glykesalchimiesofficial sweetalchemy recipe christmasspirit christmasrecipes newissue magazine christmascookies gingerbread
  •   !      kathimerini
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial
  •      cranberries   Tahiti
  • Shoeobsbroguesbrowncartoncrocsshoes shoeobsShoeobs1208 shoeobsshoes shoepinkshoepinkshoeShoeobs1208 shoes shoeobs shoeaddict shoeholic shoejungle shoelover
  • steliosparliaros glykesalchimiesofficial sweetalchemy recipe christmasinspiration christmasiscoming christmascake cake white foodstyling
  • seminar with a greek pastryGod steliosparliaros 1 sweets selfie greece