Besitos de coco

...δηλαδή φιλάκια καρύδας. Είναι μικρά μαλακά μπισκότα από ινδοκάρυδο, σπεσιαλιτέ του Πουέρτο Ρίκο και των νησιών της Καραϊβικής.

Βάρος750 γρ.
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ25΄
ΨΗΣΙΜΟ20΄

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί με το χέρι μας μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα. Πλάθουμε μικρά μπαλάκια και τα πιέζουμε στο πάνω μέρος να πάρουν κωνικό σχήμα. Τα τοποθετούμε σε ένα ταψί, πάνω σε λαδόκολλα και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°C για περίπου 20 λεπτά, έως ότου ροδίσουν. Αφήνουμε να κρυώσουν.

Διατηρούνται σε δοχείο που κλείνει αεροστεγώς για 8-10 μέρες.

TAGS:
Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER

  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial chocolate cream millefeuille vanilla teatime coffetime cacao
  • steliosparliaros sweetalchemy chpopi sweets music sunday happyday october
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry chocolate milkchocolate darkchocolate
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial      20
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry love chocolate cake coffetime teatime
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial chestnut cream
  • steliosparliaros glykesalchimiesofficial sweetalchemy