Besitos de coco

...δηλαδή φιλάκια καρύδας. Είναι μικρά μαλακά μπισκότα από ινδοκάρυδο, σπεσιαλιτέ του Πουέρτο Ρίκο και των νησιών της Καραϊβικής.

Βάρος750 γρ.
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ25΄
ΨΗΣΙΜΟ20΄

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί με το χέρι μας μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα. Πλάθουμε μικρά μπαλάκια και τα πιέζουμε στο πάνω μέρος να πάρουν κωνικό σχήμα. Τα τοποθετούμε σε ένα ταψί, πάνω σε λαδόκολλα και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°C για περίπου 20 λεπτά, έως ότου ροδίσουν. Αφήνουμε να κρυώσουν.

Διατηρούνται σε δοχείο που κλείνει αεροστεγώς για 8-10 μέρες.

TAGS:
Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER

  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry chocolate cream pastry pastryshop
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry love chocolate
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry sunset sea greece color
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry chocolateday happyday mylife chocolatelife 40year
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry chocolate pistachio greece oliveoil love
  • steliosparliaros glykesalchimiesofficial pastry shop chocole lab work mylife 40year
  • steliosparliaros glykesalchimiesofficial pastry love birthdaycake white pink rose