Mango lassi

Δημοφιλές ινδικό ρόφημα από χτυπητό γιαούρτι και πολτό μάνγκου. Είναι δροσερό και ικανοποιεί την ανάγκη μας για γλυκό.

ΜΕΡΙΔΕΣ4-5
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ10'
ΑΝΑΜΟΝΗ30'

Πολτοποιούμε τα μάνγκο πολύ καλά στο μπλέντερ και αφήνουμε τον πολτό στο ψυγείο για μισή ώρα περίπου έως ότου παγώσει πολύ καλά. Ανακατεύουμε σε μπολ ή στο μπλέντερ το γιαούρτι, το γάλα και τον πολτό μάνγκο. Σερβίρουμε σε ποτήρια με πάγο.

TIPΕάν τα μάνγκο είναι άγουρα, τα κόβουμε και τα βράζουμε με νερό και 200 γρ. ζάχαρη έως ότου μαλακώσουν.
Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER

  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry pastryshop christmas biscuits stars tree treecake
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry pastryshop hazel cake chocolate rich tasty
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry pastrychef chocolate ice icesweet christmas new
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry cake biscuits chocolate birthdaycake athenvoice happybirthday
  • steliosparliaros glykesalchimiesofficial pastry pastrychop cake christmas spices pear gold happydays
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry pastryshop chocolate biscuits stars gold christmas
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry skaitv skai tv new travel newyear