Mango lassi

Δημοφιλές ινδικό ρόφημα από χτυπητό γιαούρτι και πολτό μάνγκου. Είναι δροσερό και ικανοποιεί την ανάγκη μας για γλυκό.

ΜΕΡΙΔΕΣ4-5
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ10'
ΑΝΑΜΟΝΗ30'

Πολτοποιούμε τα μάνγκο πολύ καλά στο μπλέντερ και αφήνουμε τον πολτό στο ψυγείο για μισή ώρα περίπου έως ότου παγώσει πολύ καλά. Ανακατεύουμε σε μπολ ή στο μπλέντερ το γιαούρτι, το γάλα και τον πολτό μάνγκο. Σερβίρουμε σε ποτήρια με πάγο.

TIPΕάν τα μάνγκο είναι άγουρα, τα κόβουμε και τα βράζουμε με νερό και 200 γρ. ζάχαρη έως ότου μαλακώσουν.
Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER

  •   Arla Protein!  follow Arlaproteingr
  • steliosparliaros sweetalchemy pastry chocolate chocolatepassion fruits passion cacao biscuits
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry sweet cream vanilla
  •    valrhona tournonsurrhone tainlhermitage businesstrip bridge glykesalchimies steliosparliaros
  • breakfast  nofilter mothermade homemade chocolatecake chocoholic pastry steliosparliaros dessert
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial recipe sweetandsalty cherrytomatoes spoonsweet foodstyling foodstyle