Mango lassi

Δημοφιλές ινδικό ρόφημα από χτυπητό γιαούρτι και πολτό μάνγκου. Είναι δροσερό και ικανοποιεί την ανάγκη μας για γλυκό.

ΜΕΡΙΔΕΣ4-5
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ10'
ΑΝΑΜΟΝΗ30'

Πολτοποιούμε τα μάνγκο πολύ καλά στο μπλέντερ και αφήνουμε τον πολτό στο ψυγείο για μισή ώρα περίπου έως ότου παγώσει πολύ καλά. Ανακατεύουμε σε μπολ ή στο μπλέντερ το γιαούρτι, το γάλα και τον πολτό μάνγκο. Σερβίρουμε σε ποτήρια με πάγο.

TIPΕάν τα μάνγκο είναι άγουρα, τα κόβουμε και τα βράζουμε με νερό και 200 γρ. ζάχαρη έως ότου μαλακώσουν.
Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER

  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry pastrymen sea summer blue island greece
  • steliosparliaros glykesalchimiesofficial sweetalchemy recipe summerrecipes summer cherry cherryblossom cherryseason tarte
  • delicious irrisistable devilsgirl666999   thebest greek foodpics dessert dessertporn
  • steliosparliaros glykesalchimiesofficial sweetalchemy recipe breakfast breafasttime chocolate chocolatecake crumble hazelnut
  • favourite  sweet cioccolato salame by steliosparliaros
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry pastryshop cake special almond jam breakfast
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry pastrychef pastrylife pastaflora cake jam breakfast