Mango lassi

Δημοφιλές ινδικό ρόφημα από χτυπητό γιαούρτι και πολτό μάνγκου. Είναι δροσερό και ικανοποιεί την ανάγκη μας για γλυκό.

ΜΕΡΙΔΕΣ4-5
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ10'
ΑΝΑΜΟΝΗ30'

Πολτοποιούμε τα μάνγκο πολύ καλά στο μπλέντερ και αφήνουμε τον πολτό στο ψυγείο για μισή ώρα περίπου έως ότου παγώσει πολύ καλά. Ανακατεύουμε σε μπολ ή στο μπλέντερ το γιαούρτι, το γάλα και τον πολτό μάνγκο. Σερβίρουμε σε ποτήρια με πάγο.

TIPΕάν τα μάνγκο είναι άγουρα, τα κόβουμε και τα βράζουμε με νερό και 200 γρ. ζάχαρη έως ότου μαλακώσουν.
Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER

  • steliosparliaros glykesalchimiesofficial sweetalchemy recipe brownie chocolate darkchocolate dessert warm serve
  • steliosparliaros summer summervibes sea sun happytime escape horizon inspiration aperitivo
  • Steliosparliaros sunset sungoesdown besttime colorful natural summerlover inspiration horizon escape
  • Getting inspired by steliosparliaros for aegeanairlines An alternative cheesecake inspired
  • steliosparliaros glykesalchimiesofficial sweetalchemy recipe baklava walnut syrup traditional dessert summer
  • steliosparliaros watermelon ice icecube summer taste fruit summerfruit
  • steliosparliaros glykesalchimiesofficial sweetalchemy recipe coffeetime icecoffee donuts loukoumas puffpastry cinamonsugar