Chokladbollar

Σουηδικά τρουφάκια με βρόμη. Είναι πανεύκολα αφού απλώς ανακατεύεις τα υλικά μεταξύ τους, χωρίς να χρειαστεί να τα λιώσεις.

Βάροςπερίπου 1 κιλό
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ20΄

Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ και τα ζυμώνουμε με το φτερό έως ότου σχηματιστεί ένα ομοιογενές, μαλακό αλλά σταθερό μείγμα, τέτοιο που να μας επιτρέπει να πλάσουμε μπάλες. Εναλλακτικά, ζυμώνουμε τα υλικά με τα χέρια μας ή με ένα πρες πουρέ (την κουτάλα με την οποία πιέζουμε τα λαχανικά για να φτιάξουμε πουρέ).
Παίρνουμε μικρές ποσότητες ζύμης και πλάθουμε μπάλες, σε μέγεθος λίγο μικρότερο από μπαλάκι του γκολφ. Τις ρολάρουμε μέσα στο υλικό που θα επιλέξουμε για την επικάλυψη, φροντίζοντας να καλυφθούν καλά.

Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER

  •      cranberries   Tahiti
  •  !      20
  • seminar with a greek pastryGod steliosparliaros 1 sweets selfie greece
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial
  • Shoeobsbroguesbrowncartoncrocsshoes shoeobsShoeobs1208 shoeobsshoes shoepinkshoepinkshoeShoeobs1208 shoes shoeobs shoeaddict shoeholic shoejungle shoelover
  • steliosparliaros glykesalchimiesofficial sweetalchemy recipe christmasinspiration christmasiscoming christmascake cake white foodstyling
  • steliosparliaros glykesalchimiesofficial sweetalchemy recipe christmasspirit christmasrecipes newissue magazine christmascookies gingerbread