Chokladbollar

Σουηδικά τρουφάκια με βρόμη. Είναι πανεύκολα αφού απλώς ανακατεύεις τα υλικά μεταξύ τους, χωρίς να χρειαστεί να τα λιώσεις.

Βάροςπερίπου 1 κιλό
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ20΄

Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ και τα ζυμώνουμε με το φτερό έως ότου σχηματιστεί ένα ομοιογενές, μαλακό αλλά σταθερό μείγμα, τέτοιο που να μας επιτρέπει να πλάσουμε μπάλες. Εναλλακτικά, ζυμώνουμε τα υλικά με τα χέρια μας ή με ένα πρες πουρέ (την κουτάλα με την οποία πιέζουμε τα λαχανικά για να φτιάξουμε πουρέ).
Παίρνουμε μικρές ποσότητες ζύμης και πλάθουμε μπάλες, σε μέγεθος λίγο μικρότερο από μπαλάκι του γκολφ. Τις ρολάρουμε μέσα στο υλικό που θα επιλέξουμε για την επικάλυψη, φροντίζοντας να καλυφθούν καλά.

TAGS:
Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER

  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry summer soon greece blue sea happytime
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial tinosfoodpaths tinos island greece blue sky summer
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry love chocolate raspberry rose litchi
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry love blackforest chocolate cream cherry
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry chocolate caramel tart pastryshop
  • moodoftheday eurovision2019 eurovision concert music tb eurovision1974winners abba performance artist
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial chocolate biscuit nuts