Chokladbollar

Σουηδικά τρουφάκια με βρόμη. Είναι πανεύκολα αφού απλώς ανακατεύεις τα υλικά μεταξύ τους, χωρίς να χρειαστεί να τα λιώσεις.

Βάροςπερίπου 1 κιλό
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ20΄

Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ και τα ζυμώνουμε με το φτερό έως ότου σχηματιστεί ένα ομοιογενές, μαλακό αλλά σταθερό μείγμα, τέτοιο που να μας επιτρέπει να πλάσουμε μπάλες. Εναλλακτικά, ζυμώνουμε τα υλικά με τα χέρια μας ή με ένα πρες πουρέ (την κουτάλα με την οποία πιέζουμε τα λαχανικά για να φτιάξουμε πουρέ).
Παίρνουμε μικρές ποσότητες ζύμης και πλάθουμε μπάλες, σε μέγεθος λίγο μικρότερο από μπαλάκι του γκολφ. Τις ρολάρουμε μέσα στο υλικό που θα επιλέξουμε για την επικάλυψη, φροντίζοντας να καλυφθούν καλά.

Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER

  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry greece sea storm clouds kalamata
  •    ! kalamata glykesalchimiesofficial sweetalchemy tvshow skaitv
  • steliosparliaros sweetalchemy sky happynewyear blue water waterbubble bubble streetstyle sun
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial winter snow
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry chocolate cacao
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry pastryshop art cake
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial cake gold art white stamp old new