Chokladbollar

Σουηδικά τρουφάκια με βρόμη. Είναι πανεύκολα αφού απλώς ανακατεύεις τα υλικά μεταξύ τους, χωρίς να χρειαστεί να τα λιώσεις.

Βάροςπερίπου 1 κιλό
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ20΄

Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ και τα ζυμώνουμε με το φτερό έως ότου σχηματιστεί ένα ομοιογενές, μαλακό αλλά σταθερό μείγμα, τέτοιο που να μας επιτρέπει να πλάσουμε μπάλες. Εναλλακτικά, ζυμώνουμε τα υλικά με τα χέρια μας ή με ένα πρες πουρέ (την κουτάλα με την οποία πιέζουμε τα λαχανικά για να φτιάξουμε πουρέ).
Παίρνουμε μικρές ποσότητες ζύμης και πλάθουμε μπάλες, σε μέγεθος λίγο μικρότερο από μπαλάκι του γκολφ. Τις ρολάρουμε μέσα στο υλικό που θα επιλέξουμε για την επικάλυψη, φροντίζοντας να καλυφθούν καλά.

Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER

  •   glykiesalchimies steliosparliaros designsweets worthweverycalorie athens2018
  • steliosparliaros glykesalchimiesofficial sweetalchemy recipe sweet walnutpie fetacheese honey greekhoney summerrecipes
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastrylife pastrychef pastryshop chocolate rich cherry liquid
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastrylife pastrylife pastryshop birthdaycake chocolate flowers colors
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry pastrylife pastryshop cacke chocolate almond pistachio
  • steliosparliaros sweetslchemy glykesalchimiesofficial pastrylife pastryshop birthdaycake chocolate happyday colors flowers
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry cake crema ricotta biscuits lovpastry lemon