Suspiros de Manacor

Από τη δεύτερη μεγαλύτερη κωμόπολη της Μαγιόρκα, το Manacor, προέρχονται οι «αναστεναγμοί», αυτά τα τραγανά μπισκότα με άρωμα λεμονιού και κανέλας.

Βάρος1 κιλό
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ20΄
ΨΗΣΙΜΟ12΄-15΄
ΑΝΑΜΟΝΗ30΄

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε με έναν αυγοδάρτη τα αυγά με την καστανή ζάχαρη και προσθέτουμε το ξύσμα λεμονιού. Σε ένα άλλο μπολ κοσκινίζουμε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και την κανέλα και τα ρίχνουμε λίγα-λίγα στο προηγούμενο μείγμα, ενώ παράλληλα ανακατεύουμε με τον αυγοδάρτη. Στο τέλος θα σχηματιστεί ένα μαλακό, κολλώδες μείγμα, το οποίο αφήνουμε στο ψυγείο για μισή ώρα να ξεκουραστεί. Πλάθουμε με το χέρι στρογγυλά μπισκότα, τα πιέζουμε ελαφρώς να γίνουν πλακέ, τα βάζουμε πάνω σε λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 12-15 λεπτά.

Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER

  •    ! kalamata glykesalchimiesofficial sweetalchemy tvshow skaitv
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial cake gold art white stamp old new
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry chocolate cacao
  • steliosparliaros sweetalchemy sky happynewyear blue water waterbubble bubble streetstyle sun
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry greece sea storm clouds kalamata
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry pastryshop art cake