Suspiros de Manacor

Από τη δεύτερη μεγαλύτερη κωμόπολη της Μαγιόρκα, το Manacor, προέρχονται οι «αναστεναγμοί», αυτά τα τραγανά μπισκότα με άρωμα λεμονιού και κανέλας.

Βάρος1 κιλό
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ20΄
ΨΗΣΙΜΟ12΄-15΄
ΑΝΑΜΟΝΗ30΄

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε με έναν αυγοδάρτη τα αυγά με την καστανή ζάχαρη και προσθέτουμε το ξύσμα λεμονιού. Σε ένα άλλο μπολ κοσκινίζουμε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και την κανέλα και τα ρίχνουμε λίγα-λίγα στο προηγούμενο μείγμα, ενώ παράλληλα ανακατεύουμε με τον αυγοδάρτη. Στο τέλος θα σχηματιστεί ένα μαλακό, κολλώδες μείγμα, το οποίο αφήνουμε στο ψυγείο για μισή ώρα να ξεκουραστεί. Πλάθουμε με το χέρι στρογγυλά μπισκότα, τα πιέζουμε ελαφρώς να γίνουν πλακέ, τα βάζουμε πάνω σε λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 12-15 λεπτά.

Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER

  • steliosparliaros steliosparliaros glykesalchimiesofficial sweetalchemy   16
  • steliosparliaros glykesalchimiesofficial sweetalchemy recipe specialorder chocolate darkchoclate birthdaycake gold or
  • steliosparliaros steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry love tart fig cream vanilla
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial   16
  • steliosparliaros glykesalchimiesofficial sweetalchemy   16
  • steliosparliaros glykesalchimiesofficial sweetalchemy recipe autumnfruits quince vanilla dessert serving parfe
  • steliosparliaros glykesalchimiesofficial sweetalchemy recipe galaktoboureko cannoli custard cream vanilla crispy