Σοκολάτα

Ένα βιβλίο βουτηγμένο στη σοκολάτα...

Σοκολάτα
2000, εκδ. Ι. Σιδέρης.

Ο Στέλιος Παρλιάρος, ο άνθρωπος που έφερε την επανάσταση στη ζαχαροπλαστική στην Ελλάδα με τα γνωστά άγλυκα γλυκά του, έρχεται να μας γλυκάνει με το βιβλίο του που έχει τίτλο ΣΟΚΟΛΑΤΑ. Μέσα στις 225 έγχρωμες σελίδες του βιβλίου αυτού, θα βρείτε 100 σοκολατένιες συνταγές για κρέμες και μους, μπισκότα και κέικ, τάρτες και τούρτες, ροφήματα και σοκολατάκια τα οποία συνοδεύονται από αντίστοιχες εντυπωσιακές φωτογραφίες. Θα ανακαλύψετε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την ιστορία της σοκολάτας, για τα σκεύη, τα εργαλεία και τις μεζούρες, όλα αυτά τα απαραίτητα αντικείμενα που βοηθούν στην πραγματοποίηση των σοκολατένιων συνταγών. Το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να φτιάξουν ένα σοκολατένιο γλυκό στο σπίτι. Είναι εύκολο, πρακτικό, με δοκιμασμένες συνταγές και υλικά. Ξεφυλλίζοντας το βιβλίο ΣΟΚΟΛΑΤΑ έχεις την αίσθηση ότι βρίσκεσαι στο μαγικό εργαστήριο του Στέλιου Παρλιάρου. Η γλυκιά μυρωδιά της ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ σε συνεπαίρνει…

Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER

  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry churros icecream chocolate latinamerica mexico
  • ont Blanc A
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastrycake chocolate hazel hazelnuts recipe
  • pastrychef
  • steliosparliaros steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry churros icecream chocolate latinamerica mexico
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial biscuit tarte figs lovesweets
  •    50s Flash back