Μαρέγκες

Δοκιμάστε χωρίς ενοχές αφού έχουν πολύ λίγες θερμίδες.

ΒΑΡΟΣ1/2 κιλό
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ30΄
ΨΗΣΙΜΟ1½ ώρα

Χτυπάμε στο μίξερ, σε χαμηλή ταχύτητα με το σύρμα, τα ασπράδια με την κρυσταλλική ζάχαρη έως ότου γίνει μια σφιχτή μαρέγκα. Σταματάμε το χτύπημα και ρίχνουμε σιγά-σιγά την άχνη κοσκινισμένη ανακατεύοντας απαλά με μια ευλύγιστη κουτάλα (μαρίζ). Μεταφέρουμε τη μαρέγκα σε μια σακούλα κορνέ με φαρδύ, στρογγυλό στόμιο και σχηματίζουμε πάνω σε λαδόκολλα μπαστούνια μήκους 10 εκ. και πάχους 2 εκ. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 120°C για 1½ ώρα. Προσοχή, δεν αυξάνουμε τη θερμοκρασία για να μη βγουν κίτρινοι οι μπεζέδες.

TAGS:
Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER

  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial charlotte fruitsdelafiret creame vanilla vangelispaterakis glykesalchimiesofficial
  • steliosparliaros
  • steliosparliaros sweetalchemy       vangelispaterakis
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry passionfruit
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry foto sweets garden party gardenparty friends
  • steliosparliaros sweetalchemy cheesecake bake raspberry raspberrycheesecake tasty love creamcheese pastry
  • sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry art vangelispaterakis alexatou myfriend friend best love