Μαρέγκες

Δοκιμάστε χωρίς ενοχές αφού έχουν πολύ λίγες θερμίδες.

ΒΑΡΟΣ1/2 κιλό
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ30΄
ΨΗΣΙΜΟ1½ ώρα

Χτυπάμε στο μίξερ, σε χαμηλή ταχύτητα με το σύρμα, τα ασπράδια με την κρυσταλλική ζάχαρη έως ότου γίνει μια σφιχτή μαρέγκα. Σταματάμε το χτύπημα και ρίχνουμε σιγά-σιγά την άχνη κοσκινισμένη ανακατεύοντας απαλά με μια ευλύγιστη κουτάλα (μαρίζ). Μεταφέρουμε τη μαρέγκα σε μια σακούλα κορνέ με φαρδύ, στρογγυλό στόμιο και σχηματίζουμε πάνω σε λαδόκολλα μπαστούνια μήκους 10 εκ. και πάχους 2 εκ. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 120°C για 1½ ώρα. Προσοχή, δεν αυξάνουμε τη θερμοκρασία για να μη βγουν κίτρινοι οι μπεζέδες.

Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER

  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry pastrymen sea summer blue island greece
  • delicious irrisistable devilsgirl666999   thebest greek foodpics dessert dessertporn
  • steliosparliaros glykesalchimiesofficial sweetalchemy recipe breakfast breafasttime chocolate chocolatecake crumble hazelnut
  • steliosparliaros glykesalchimiesofficial sweetalchemy recipe summerrecipes summer cherry cherryblossom cherryseason tarte
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry pastryshop cake special almond jam breakfast
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry pastrychef pastrylife pastaflora cake jam breakfast
  • favourite  sweet cioccolato salame by steliosparliaros