Τεμαχίζουμε τη σοκολάτα σε μικρά κομμάτια και τη βάζουμε σε ένα μπολ. Βράζουμε
το γάλα σε μια κατσαρόλα και το αδειάζουμε πάνω από τη σοκολάτα. Περιμένουμε 1
λεπτό και ανακατεύουμε. Μόλις λιώσει η σοκολάτα και γίνει ένα ομοιογενές μείγμα,
ενσωματώνουμε το γιαούρτι ανακατεύοντας απαλά. Μοιράζουμε το μείγμα σε
ποτήρια και τα αφήνουμε στο ψυγείο μέχρι να πήξει η μους (περίπου 1-2 ώρες).
TIPΟι θερμίδες ανά μερίδα είναι περίπου 320 kcal, δηλαδή κανονικές –ούτε πολλές ούτε
λίγες- αλλά σίγουρα πολύ λιγότερες από μια κανονική μους. Είναι επίσης ένα
επιδόρπιο πλούσιο σε τρυπτοφάνη, αντιοξειδωτικά και ασβέστιο και με μικρή
περιεκτικότητα σε κορεσμένα λίπη και ζάχαρη.
λίγες- αλλά σίγουρα πολύ λιγότερες από μια κανονική μους. Είναι επίσης ένα
επιδόρπιο πλούσιο σε τρυπτοφάνη, αντιοξειδωτικά και ασβέστιο και με μικρή
περιεκτικότητα σε κορεσμένα λίπη και ζάχαρη.