Μπράουνι με ελαιόλαδο

Το πιο δημοφιλές αμερικανικό γλυκό ρετουσάρεται με ένα πιο υγιεινό πρίσμα: λάδι αντί για βούτυρο!

ΜΕΡΙΔΕΣ8-10
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ15΄
ΨΗΣΙΜΟ25΄-30΄

Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί και την ανακατεύουμε με το ελαιόλαδο. Χτυπάμε στο μίξερ με το σύρμα τη ζάχαρη με τα αυγά έως ότου ασπρίσουν και αφρατέψουν πολύ καλά και τα ανακατεύουμε με τη σοκολάτα. Προσθέτουμε το αλεύρι (κοσκινισμένο) μαζί με τα χοντροκομμένα καρύδια και ανακατεύουμε απαλά. Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα μακρόστενο τσέρκι ή μία φόρμα της αρεσκείας μας και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160ºC για 25-30 λεπτά. Το διατηρούμε εκτός ψυγείου. Εάν θέλουμε το ζεσταίνουμε πριν σερβίρουμε.

TIPΤο μπράουνι πρέπει να είναι μαλακό και υγρό στο εσωτερικό του γι’ αυτό δεν το ψήνουμε πάρα πολύ ώρα.
Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER

  • Syrup soaked semolina cake Revani with white chocolate whipped cream!
  • steliosparliaros glykesalchimiesofficial sweetalchemy recipe crepes crpe cream rosecream jelly rose
  • steliosparliaros sweets traditional paste fruits asian biscuits old new
  • Steliosparliaros sweets coffetime teatime hightea
  • steliosparliaros
  • steliosparliaros summer summervibes island sea sand view horizon blue shadesofblue
  • steliosparliaros glykesalchimiesofficial sweetalchemy recipe pistachio pistachiocookies coffee coffeetime summer greeksummer