Μπράουνι με ελαιόλαδο

Το πιο δημοφιλές αμερικανικό γλυκό ρετουσάρεται με ένα πιο υγιεινό πρίσμα: λάδι αντί για βούτυρο!

ΜΕΡΙΔΕΣ8-10
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ15΄
ΨΗΣΙΜΟ25΄-30΄

Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί και την ανακατεύουμε με το ελαιόλαδο. Χτυπάμε στο μίξερ με το σύρμα τη ζάχαρη με τα αυγά έως ότου ασπρίσουν και αφρατέψουν πολύ καλά και τα ανακατεύουμε με τη σοκολάτα. Προσθέτουμε το αλεύρι (κοσκινισμένο) μαζί με τα χοντροκομμένα καρύδια και ανακατεύουμε απαλά. Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα μακρόστενο τσέρκι ή μία φόρμα της αρεσκείας μας και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160ºC για 25-30 λεπτά. Το διατηρούμε εκτός ψυγείου. Εάν θέλουμε το ζεσταίνουμε πριν σερβίρουμε.

TIPΤο μπράουνι πρέπει να είναι μαλακό και υγρό στο εσωτερικό του γι’ αυτό δεν το ψήνουμε πάρα πολύ ώρα.
Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER

  •   1850 skaitv steliosparliaros glykesalchimiesofficial sweetalchemy recipe healthyrecipes healthychoices
  •    2104   1850  glykesalchimiesofficial
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry pastryshop lovesweets chocolate fruit foresfruit tart
  • Montanya Oro is also a barrel aged rum aged for
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry lovechocolate blackforest coffee coffeshop inspiration fruits
  • steliosparliaros glykesalchimiesofficial sweetalchemy recipe tvshow healthyrecipes healthychoices eathealthy arlaproteingr dontmissit
  • 30 years ZG Pastry magazine! pastry steliosparliaros pastrychef chocolate chocolatetart