Γιαουρτόπιτα με 4 υλικά

Ούτε καν μίξερ δεν θα χρειαστείτε για αυτή την πανεύκολη γιαουρτόπιτα, η οποία θυμίζει τσίζκεϊκ ή ψητή κρέμα φλαν.

ΜΕΡΙΔΕΣ8-10
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ10΄
ΨΗΣΙΜΟ20΄

Σε ένα μπολ χτυπάμε ελαφρώς τα αυγά. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε με τον αυγοδάρτη μέχρι να ενωθούν. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170°C. Ακουμπάμε ένα τσέρκι διαμέτρου 20 εκ. επάνω σε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτου και τυλίγουμε τις άκρες του αλουμινόχαρτου γύρω από αυτό ώστε να δημιουργηθεί μια βάση. Αδειάζουμε μέσα το μείγμα της πίτας και ψήνουμε για περίπου 20 λεπτά (δεν θα πάρει ιδιαίτερο χρώμα). Για να ξεφορμάρουμε περνάμε προσεχτικά τη λάμα ενός μαχαιριού ανάμεσα στην πίτα και το τσέρκι. Αφήνουμε να κρυώσει. Σερβίρουμε με γλυκό του κουταλιού βύσσινο.

Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER

  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry lovechocolate blackforest coffee coffeshop inspiration fruits
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry pastryshop lovesweets chocolate fruit foresfruit tart
  • steliosparliaros glykesalchimiesofficial sweetalchemy recipe tvshow healthyrecipes healthychoices eathealthy arlaproteingr dontmissit
  • 30 years ZG Pastry magazine! pastry steliosparliaros pastrychef chocolate chocolatetart
  •   1850 skaitv steliosparliaros glykesalchimiesofficial sweetalchemy recipe healthyrecipes healthychoices
  • Montanya Oro is also a barrel aged rum aged for
  •    2104   1850  glykesalchimiesofficial