Μπάρες με ταχίνι και σοκολάτα

Ένα νηστίσιμο κέρασμα, θρεπτικό και υγιεινό, αφού δεν έχει ίχνος ζωικών λιπαρών. Επιπλέον, γλυκαίνει με μέλι και όχι με ζάχαρη.

ΜΕΡΙΔΕΣ600 γρ. (περίπου 8 μερίδες)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ20΄
ΑΝΑΜΟΝΗ2 ώρες

Λιώνουμε την τεμαχισμένη κουβερτούρα σε μπεν μαρί (σε ένα ανοξείδωτο μπολ στερεωμένο επάνω από μία κατσαρόλα με λίγο νερό που βράζει) ή σε φούρνο μικροκυμάτων (στα 500-600 W για μερικά λεπτά). Προσθέτουμε το ταχίνι και το μέλι και ανακατεύουμε καλά έως ότου γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.

Ακουμπάμε ένα τετράγωνο τσέρκι διαστάσεων 17 x 17 εκ. και ύψους 2 εκ. επάνω σε μια λαδόκολλα και αδειάζουμε εκεί το μείγμα. Αφήνουμε να κρυώσει εκτός ψυγείου για 2 ώρες τουλάχιστον. Κόβουμε σε λεπτά, μακρόστενα κομμάτια.

Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER

  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry pastryshop shop cake biscuits chocolate fruits
  • My favorite food on board of Aegean  Portokalopita by
  • steliosparliaros glykesalchimiesofficial sweetalchemy recipe chocolate chocolatelover chocoholic gianduja hezelnut gold
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry pastryshop pastrylife nugat almond nuts white
  • steliosparliaros sweetslchemy glykesalchimiesofficial pastry pastryshop cake chocolate fruits lemon biscuits
  • HIGHteaTIME w muschel  dimknees  major pistachio tart by
  • steliosparliaros sweetslchemy glykesalchimiesofficial pastry pastryshop birthdaycake cakes vanilla cream chocolate