Μαλακά μπισκότα από καρύδα

Μικρές, αφράτες μπουκιές με το υπέροχο άρωμα και την υφή της ινδικής καρύδας, για να κεράσετε σε μια ξαφνική επίσκεψη.

Βάρος700 γρ.
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ25΄
ΨΗΣΙΜΟ20΄

Βάζουμε τα ασπράδια με τη ζάχαρη σε μπεν μαρί και τα χτυπάμε με έναν αυγοδάρτη δυνατά έως ότου αφρατέψουν καλά και ζεσταθούν (η θερμοκρασία τους πρέπει να φτάσει στους 45°C). Κατεβάζουμε από το μπεν μαρί και προσθέτουμε το ινδοκάρυδο και το ρούμι.

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170°C. Με ένα κουτάλι παίρνουμε μικρές ποσότητες από το μείγμα και με ένα δεύτερο «σπρώχνουμε» τις κουταλιές πάνω σε μια λαδόκολλα φτιάχνοντας μικρά ακανόνιστα μπισκότα. Ψήνουμε για 20 λεπτά περίπου έως ότου ροδίσουν. Αφήνουμε να κρυώσουν καλά. Διατηρούνται 8-10 ημέρες μέσα σε σκεύος που κλείνει αεροστεγώς.

Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER

  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry christmas 2018 traditional chocolate modern twist
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial christmas chocolate gold happy happynewyear shop pastryshop
  • glykesalchimiesofficial skaitvgr presentation salondebricolage sweetalchemy tv pastrychef pastrylife pastryart pastrypassion
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry cake biscuits chocolate birthdaycake athenvoice happybirthday
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial skaitv skai tv new recipes travel greece
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry skaitv skai tv new travel newyear
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry love pastryshop cream chocolate fruits christmas