Μαλακά μπισκότα από καρύδα

Μικρές, αφράτες μπουκιές με το υπέροχο άρωμα και την υφή της ινδικής καρύδας, για να κεράσετε σε μια ξαφνική επίσκεψη.

Βάρος700 γρ.
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ25΄
ΨΗΣΙΜΟ20΄

Βάζουμε τα ασπράδια με τη ζάχαρη σε μπεν μαρί και τα χτυπάμε με έναν αυγοδάρτη δυνατά έως ότου αφρατέψουν καλά και ζεσταθούν (η θερμοκρασία τους πρέπει να φτάσει στους 45°C). Κατεβάζουμε από το μπεν μαρί και προσθέτουμε το ινδοκάρυδο και το ρούμι.

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170°C. Με ένα κουτάλι παίρνουμε μικρές ποσότητες από το μείγμα και με ένα δεύτερο «σπρώχνουμε» τις κουταλιές πάνω σε μια λαδόκολλα φτιάχνοντας μικρά ακανόνιστα μπισκότα. Ψήνουμε για 20 λεπτά περίπου έως ότου ροδίσουν. Αφήνουμε να κρυώσουν καλά. Διατηρούνται 8-10 ημέρες μέσα σε σκεύος που κλείνει αεροστεγώς.

Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER

  • My favorite food on board of Aegean  Portokalopita by
  • steliosparliaros glykesalchimiesofficial sweetalchemy recipe chocolate chocolatelover chocoholic gianduja hezelnut gold
  • steliosparliaros sweetslchemy glykesalchimiesofficial pastry pastryshop birthdaycake cakes vanilla cream chocolate
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry pastryshop pastrylife nugat almond nuts white
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry pastryshop shop cake biscuits chocolate fruits
  • steliosparliaros sweetslchemy glykesalchimiesofficial pastry pastryshop cake chocolate fruits lemon biscuits
  • HIGHteaTIME w muschel  dimknees  major pistachio tart by