Μαλακά μπισκότα από καρύδα

Μικρές, αφράτες μπουκιές με το υπέροχο άρωμα και την υφή της ινδικής καρύδας, για να κεράσετε σε μια ξαφνική επίσκεψη.

Βάρος700 γρ.
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ25΄
ΨΗΣΙΜΟ20΄

Βάζουμε τα ασπράδια με τη ζάχαρη σε μπεν μαρί και τα χτυπάμε με έναν αυγοδάρτη δυνατά έως ότου αφρατέψουν καλά και ζεσταθούν (η θερμοκρασία τους πρέπει να φτάσει στους 45°C). Κατεβάζουμε από το μπεν μαρί και προσθέτουμε το ινδοκάρυδο και το ρούμι.

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170°C. Με ένα κουτάλι παίρνουμε μικρές ποσότητες από το μείγμα και με ένα δεύτερο «σπρώχνουμε» τις κουταλιές πάνω σε μια λαδόκολλα φτιάχνοντας μικρά ακανόνιστα μπισκότα. Ψήνουμε για 20 λεπτά περίπου έως ότου ροδίσουν. Αφήνουμε να κρυώσουν καλά. Διατηρούνται 8-10 ημέρες μέσα σε σκεύος που κλείνει αεροστεγώς.

Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER

  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry pastryshop lovesweets chocolate fruit foresfruit tart
  • 30 years ZG Pastry magazine! pastry steliosparliaros pastrychef chocolate chocolatetart
  •   Arla Protein!  follow Arlaproteingr
  • Montanya Oro is also a barrel aged rum aged for
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry sweet cream vanilla
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial recipe sweetandsalty cherrytomatoes spoonsweet foodstyling foodstyle
  •    2104   1850  glykesalchimiesofficial