Αμυγδαλωτά με ροδάκινο

Αυτά τα πανεύκολα αμυγδαλωτά με γεύση ροδάκινο γίνονται μόνο με ένα μπλέντερ και είναι ένα υπέροχο καλοκαιρινό κέρασμα.

ΜΕΡΙΔΕΣπερίπου 15 κομμάτια
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ10΄
ΑΝΑΜΟΝΗ30΄

Πολτοποιούμε όλα τα υλικά μαζί στο μπλέντερ μέχρι να γίνει ένα μαλακό μείγμα σαν πάστα που πλάθεται. Το σκεπάζουμε με μεμβράνη και το αφήνουμε στο ψυγείο για μισή ώρα να σφίξει. Έπειτα πλάθουμε μικρά μπαλάκια και τα ρολάρουμε μέσα σε άχνη ή κρυσταλλική ζάχαρη.

TIPΚάθε κομμάτι έχει περίπου 65 θερμίδες. Είναι ένα πολύ υγιεινό γλυκό, πλούσιο σε ασβέστιο, παρότι δεν περιέχει γάλα. Γι’ αυτό και είναι ιδανικό για όσους έχουν δυσανεξία στη λακτόζη. Ακόμα περιέχει πολλές πρωτεΐνες, φυτικές ίνες, μονοακόρεστα λίπη και φυτοστερόλες και έχει υψηλή περιεκτικότητα σε κάλιο.
Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER

  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial artistic style cremcaramel pastrychef pastrylife homemade recipe
  • Steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry hazelnut millefeuille pralina hazelnut crisp tasty
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry pastrychef love charlottee forestfruits cream pink
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial jams sweetspoon summer fruits color colorful love
  •  650 skaitv steliosparliaros glykesalchimiesofficial sweetalchemy recipe today skaitvchannel lovesweets
  •      !!!! steliosparliaros glykesalchimiesofficial sweetalchemy recipe
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry pastryshop white almond cream forestfruit pallas