Αμυγδαλωτά με ροδάκινο

Αυτά τα πανεύκολα αμυγδαλωτά με γεύση ροδάκινο γίνονται μόνο με ένα μπλέντερ και είναι ένα υπέροχο καλοκαιρινό κέρασμα.

ΜΕΡΙΔΕΣπερίπου 15 κομμάτια
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ10΄
ΑΝΑΜΟΝΗ30΄

Πολτοποιούμε όλα τα υλικά μαζί στο μπλέντερ μέχρι να γίνει ένα μαλακό μείγμα σαν πάστα που πλάθεται. Το σκεπάζουμε με μεμβράνη και το αφήνουμε στο ψυγείο για μισή ώρα να σφίξει. Έπειτα πλάθουμε μικρά μπαλάκια και τα ρολάρουμε μέσα σε άχνη ή κρυσταλλική ζάχαρη.

TIPΚάθε κομμάτι έχει περίπου 65 θερμίδες. Είναι ένα πολύ υγιεινό γλυκό, πλούσιο σε ασβέστιο, παρότι δεν περιέχει γάλα. Γι’ αυτό και είναι ιδανικό για όσους έχουν δυσανεξία στη λακτόζη. Ακόμα περιέχει πολλές πρωτεΐνες, φυτικές ίνες, μονοακόρεστα λίπη και φυτοστερόλες και έχει υψηλή περιεκτικότητα σε κάλιο.
Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER

  • steliosparliaros glykesalchimiesofficial sweetalchemy recipe christmasspirit christmasrecipes newissue magazine christmascookies gingerbread
  • Shoeobsbroguesbrowncartoncrocsshoes shoeobsShoeobs1208 shoeobsshoes shoepinkshoepinkshoeShoeobs1208 shoes shoeobs shoeaddict shoeholic shoejungle shoelover
  • steliosparliaros glykesalchimiesofficial sweetalchemy recipe christmasinspiration christmasiscoming christmascake cake white foodstyling
  •      cranberries   Tahiti
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial
  •  !      20
  • seminar with a greek pastryGod steliosparliaros 1 sweets selfie greece