Αμυγδαλωτά με ροδάκινο

Αυτά τα πανεύκολα αμυγδαλωτά με γεύση ροδάκινο γίνονται μόνο με ένα μπλέντερ και είναι ένα υπέροχο καλοκαιρινό κέρασμα.

ΜΕΡΙΔΕΣπερίπου 15 κομμάτια
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ10΄
ΑΝΑΜΟΝΗ30΄

Πολτοποιούμε όλα τα υλικά μαζί στο μπλέντερ μέχρι να γίνει ένα μαλακό μείγμα σαν πάστα που πλάθεται. Το σκεπάζουμε με μεμβράνη και το αφήνουμε στο ψυγείο για μισή ώρα να σφίξει. Έπειτα πλάθουμε μικρά μπαλάκια και τα ρολάρουμε μέσα σε άχνη ή κρυσταλλική ζάχαρη.

TIPΚάθε κομμάτι έχει περίπου 65 θερμίδες. Είναι ένα πολύ υγιεινό γλυκό, πλούσιο σε ασβέστιο, παρότι δεν περιέχει γάλα. Γι’ αυτό και είναι ιδανικό για όσους έχουν δυσανεξία στη λακτόζη. Ακόμα περιέχει πολλές πρωτεΐνες, φυτικές ίνες, μονοακόρεστα λίπη και φυτοστερόλες και έχει υψηλή περιεκτικότητα σε κάλιο.
Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER

  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial cake gold art white stamp old new
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry chocolate cacao
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry greece sea storm clouds kalamata
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial winter snow
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry pastryshop art cake
  •    ! kalamata glykesalchimiesofficial sweetalchemy tvshow skaitv
  • steliosparliaros sweetalchemy sky happynewyear blue water waterbubble bubble streetstyle sun