Αμυγδαλωτά με μανταρίνι

Ένα πανεύκολο κέρασμα με ελάχιστα λιπαρά και πολλά ευεργετικά συστατικά από τα αμύγδαλα και το σουσάμι.

Βάρος1.850 γρ.
Προετοιμασία-Παρασκευή30΄

Βράζουμε τη ζάχαρη με το νερό και τις φλούδες μανταρινιού για 10 λεπτά (από όταν αρχίσει ο βρασμός). Αφήνουμε το σιρόπι να κρυώσει και το πολτοποιούμε μαζί με τις φλούδες στο μπλέντερ. Ανακατεύουμε το μείγμα με την αμυγδαλόσκονη ώστε να προκύψει ένα ομοιογενές μείγμα που να πλάθεται. Πλάθουμε μικρά μπαλάκια και τα καλύπτουμε με σουσάμι.

TIPΕάν θέλουμε, μπορούμε να αντικαταστήσουμε τις φλούδες μανταρινιού με φλούδες πορτοκαλιού.
Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER

  •    To
  • Repost steliosparliaros glykesalchimiesofficial gastronomos peskias greatteam onemoreyear congrats
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial chocolate cake birthdaycake
  •         !
  • 11
  • backstagephotoshootingNBG headquarters steliosparliaroskathimerini
  • steliosparliaros glykesalchimiesofficial sweetalchemy recipe gastronomos vraveiapoiotitas18 celebrity greekgastronomy event chef