Αμυγδαλωτά με μανταρίνι

Ένα πανεύκολο κέρασμα με ελάχιστα λιπαρά και πολλά ευεργετικά συστατικά από τα αμύγδαλα και το σουσάμι.

Βάρος1.850 γρ.
Προετοιμασία-Παρασκευή30΄

Βράζουμε τη ζάχαρη με το νερό και τις φλούδες μανταρινιού για 10 λεπτά (από όταν αρχίσει ο βρασμός). Αφήνουμε το σιρόπι να κρυώσει και το πολτοποιούμε μαζί με τις φλούδες στο μπλέντερ. Ανακατεύουμε το μείγμα με την αμυγδαλόσκονη ώστε να προκύψει ένα ομοιογενές μείγμα που να πλάθεται. Πλάθουμε μικρά μπαλάκια και τα καλύπτουμε με σουσάμι.

TIPΕάν θέλουμε, μπορούμε να αντικαταστήσουμε τις φλούδες μανταρινιού με φλούδες πορτοκαλιού.
Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER

  • Getting inspired by steliosparliaros for aegeanairlines An alternative cheesecake inspired
  • steliosparliaros summer summervibes sea sun happytime escape horizon inspiration aperitivo
  • steliosparliaros glykesalchimiesofficial sweetalchemy recipe baklava walnut syrup traditional dessert summer
  • steliosparliaros glykesalchimiesofficial sweetalchemy recipe touloumpakia syrup delicious traditional greeksummer greek
  • steliosparliaros glykesalchimiesofficial sweetalchemy recipe coffeetime icecoffee donuts loukoumas puffpastry cinamonsugar
  • Steliosparliaros sunset sungoesdown besttime colorful natural summerlover inspiration horizon escape
  • steliosparliaros glykesalchimiesofficial sweetalchemy recipe mouse fetacheese greekfeta sweetandsalty cherrytomatoes olive