Κρέμα με γάλα καρύδας

Ένα ελαφρύ γλυκό χωρίς λακτόζη, με πλούσια γεύση και άρωμα καρύδας.

ΜΕΡΙΔΕΣ6
Προετοιμασία-παρασκευή30'
ΑΝΑΜΟΝΗ2 - 3 ώρες

Ρίχνουμε σε μια κατσαρόλα τα 300 γρ. από το γάλα καρύδας μαζί με τη ζάχαρη και τα βάζουμε στη φωτιά. Σ’ ένα μπολ ρίχνουμε το κορν φλάουρ, τα αυγά και το υπόλοιπο γάλα καρύδας. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μείγμα και λίγο πριν βράσει το γάλα καρύδας, το αδειάζουμε σε αυτό. Ανακατεύουμε πάνω στη φωτιά μέχρι να γίνει μια πηχτή κρέμα και κατεβάζουμε από τη φωτιά. Σερβίρουμε σε 6 ατομικά μπολ και πασπαλίζουμε, αν θέλουμε, με κανέλα.

TAGS:
Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER

  • steliosparliaros sweetslchemy glykesalchimiesofficial pastry love new magazin mag kathimerini 21sunday
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry cake chocolate vanilla eastereggs pastrylove pastrychef
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial  21
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial new cake kathimerini sunday 21april2019
  • steliosparliaros glykesalchimiesofficial
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial mag pastry new recipes foodstyling friends kathimerini
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry tart raspberry almond cream vanilla art