Σορμπέ καρύδας

Ένα εύκολο, υγιεινό και με λίγες θερμίδες γλυκό, κατάλληλο για όσους δεν μπορούν να μεταβολίσουν τη λακτόζη.

Βάρος600 γρ.
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ7'-8'
Παρασκευή30΄ (με παγωτομηχανή)

Βάζουμε το νερό με τη ζάχαρη στη φωτιά και μόλις πάρουν βράση τα αποσύρουμε και αφήνουμε να κρυώσουν πολύ καλά. Ανακατεύουμε το σιρόπι αυτό με την κρέμα καρύδας και το χυμό λεμονιού. Αδειάζουμε το μείγμα στην παγωτομηχανή (αν διαθέτουμε) και ακολουθούμε τις οδηγίες χρήσης της για να το παγώσουμε. Αν δεν διαθέτουμε παγωτομηχανή, το βάζουμε στην κατάψυξη και ανά μισή ώρα το βγάζουμε και το ανακατεύουμε με έναν αυγοδάρτη. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία 5-6 φορές, μέχρι να παγώσει ομοιόμορφα το σορμπέ.

TAGS:
Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER

  • steliosparliaros glykesalchimiesofficial pastry limoncello lemon cream new recipe tv soon
  • traditionalday 25march moodoftheday steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry chef pastrychef pastrylove
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry chocolate vanilla gold shop pastryshop
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry cake birthdaycake friend best color chocolate
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry travel aegean aegeanairlines crew blue bluemagazine
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry love chocolate kumquat tv corfu
  • steliosparliaros sweetalchemy glykesalchimiesofficial pastry tv new corfu chocolate kumquat skai