Σορμπέ καρύδας

Ένα εύκολο, υγιεινό και με λίγες θερμίδες γλυκό, κατάλληλο για όσους δεν μπορούν να μεταβολίσουν τη λακτόζη.

Βάρος600 γρ.
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ7'-8'
Παρασκευή30΄ (με παγωτομηχανή)

Βάζουμε το νερό με τη ζάχαρη στη φωτιά και μόλις πάρουν βράση τα αποσύρουμε και αφήνουμε να κρυώσουν πολύ καλά. Ανακατεύουμε το σιρόπι αυτό με την κρέμα καρύδας και το χυμό λεμονιού. Αδειάζουμε το μείγμα στην παγωτομηχανή (αν διαθέτουμε) και ακολουθούμε τις οδηγίες χρήσης της για να το παγώσουμε. Αν δεν διαθέτουμε παγωτομηχανή, το βάζουμε στην κατάψυξη και ανά μισή ώρα το βγάζουμε και το ανακατεύουμε με έναν αυγοδάρτη. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία 5-6 φορές, μέχρι να παγώσει ομοιόμορφα το σορμπέ.

TAGS:
Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER

No images found!
Try some other hashtag or username