
Σος ζεστής σοκολάτας
Απογειώνουμε τη γεύση ενός brownie με μια πανεύκολη και λαχταριστή σος σοκολάτας που φτιάχνεται με μόλις 3 υλικά.

Γρήγορη κρέμα με passion fruit
Ποιος είπε ότι η ζαχαροπλαστική είναι για λίγους; Η γρήγορη κρέμα με passion fruit χρειάζεται μόνο 3 υλικά και η γεύση της είναι σίγουρο ότι θα σας καταπλήξει.

Κρεμ ανγκλέζ
Για να απογειώσετε μια σοκολατένια τούρτα δεν έχετε παρά να ρίξετε πάνω της μια λαχταριστή κρεμ ανγκλέζ...

Πανακότα με σοκολατούχο γάλα
Μια πολύ εύκολη και δροσερή κρέμα σοκολάτας, σερβιρισμένη με σος λευκή σοκολάτας.

Ρεβανί με μαστίχα
Αυτό το ρεβανί δεν θέλει μπέικιν πάουντερ. Φουσκώνει χάρη στη μαρέγκα. Χτυπήστε την πολύ καλά!

Ροδακινόπιτα
Ένα γλυκό με ροδάκινα κομπόστα, για να απολαμβάνουμε το καλοκαιρινό φρούτο και στην καρδιά του Χειμώνα.

Τσίζκεϊκ με βάση carrot cake
Ένα εναλλακτικό τσίζκεϊκ, το οποίο αντί για μπισκότα έχει βάση από carrot cake.

Τσίζκεϊκ με κανταΐφι
Ένα εύκολο και ιδιαίτερο τσίζκεϊκ με φύλλο κανταϊφιού αντί για μπισκότο, αλλά και σταφίδες που του δίνουν μια παραδοσιακή πινελιά.

Τούρτα πανακότα με σοκολάτα
Η πανακότα είναι από τα πιο εύκολα γλυκά. Δοκιμάστε την και σε μορφή τούρτας!

Ελληνικό τσίζκεϊκ με σύκα
Πεντανόστιμα ξερά σύκα, ανθότυρο και παξιμάδια είναι τα υλικά που χρειάζεστε για να φτιάξετε ένα ελληνικό τσιζκέικ.

Γλυκό κουταλιού με ξερά φρούτα και μέλι
Εύκολο, υγιεινό και πολύ νόστιμο επιδόρπιο για τα χειμωνιάτικα καλέσματα.

Ταρτ τατέν
Από τις πιο κλασικές και αγαπημένες γαλλικές συνταγές, η ταρτ τατέν με ζύμη σφολιάτας είναι η πιο εύκολη μηλόπιτα!

Κρέμα με γάλα καρύδας
Μια εύκολη κρέμα κατσαρόλας η οποία δεν περιέχει λακτόζη αφού γίνεται με γάλα αμυγδάλου. Ένα βράσιμο θέλει και είναι έτοιμη.

Μουχαλεμπί με ροδόνερο
Μια light και εύκολη κρέμα χωρίς πολλά λιπαρά που αγαπούν στη γειτονική μας Κύπρο, την Τουρκία και σε αραβικές χώρες.

Μπισκότα μαστίχας
Αυτές οι λιχουδιές γίνονται με αλεύρι ολικής άλεσης, το οποίο έχει φυτικές ίνες και μας κρατάει χορτάτους για περισσότερη ώρα.

Σοκολατάκια με ταχίνι
Ένα πολύ εύκολο και πολύ νόστιμο κέρασμα που επιπλέον είναι και νηστίσιμο!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ
NEWSLETTER