
Ροδακινόπιτα
Ένα γλυκό με ροδάκινα κομπόστα, για να απολαμβάνουμε το καλοκαιρινό φρούτο και στην καρδιά του Χειμώνα.

Γλυκό κουταλιού με ξερά φρούτα και μέλι
Εύκολο, υγιεινό και πολύ νόστιμο επιδόρπιο για τα χειμωνιάτικα καλέσματα.

Ταρτ τατέν
Από τις πιο κλασικές και αγαπημένες γαλλικές συνταγές, η ταρτ τατέν με ζύμη σφολιάτας είναι η πιο εύκολη μηλόπιτα!

Ζεστή μηλόπιτα με σφολιάτα
Μια ιδιαίτερα εύκολη συνταγή γιατί γίνεται με έτοιμη σφολιάτα αλλά και πολύ αρωματική, καθώς περιέχει τρία διαφορετικά μπαχαρικά.

Ζελέ από Μαυροδάφνη με ρόδια
Ένα χειμωνιάτικο ζελέ, αρκετά εντυπωσιακό για να σερβίρετε και ως γιορτινό επιδόρπιο.

Ζελέ με καλοκαιρινά φρούτα
Γίνεται και με άλλα φρούτα π.χ. ανανά, πορτοκάλι, μανταρίνι ή και με κομπόστες φρούτων.

Μαρμελάδα ντομάτας με φέτες λεμονιού
Σερβίρετέ την με το ψωμί αλλά και πλάι σε ώριμα κίτρινα τυριά όπως ένα τσάτνεϊ ή ένα πατέ φρούτων.

Ζελέ φρούτων με τσίπουρο
Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια. Και επιδόρπιο και κοκτέιλ!

Σιρόπι φράουλας
Το αραιώνουμε με νερό ή σόδα και φτιάχνουμε ένα δροσιστικό αναψυκτικό.

Φράουλες στο φούρνο
Ένα εύκολο φραουλογλυκό, απολαυστικό, ανοιξιάτικο, ζουμερό...

Γλυκιά πίτα με φράουλες
Όταν οι φράουλες είναι ώριμες και ζουμερές δίνουν το καλύτερο αποτέλεσμα σε πίτες και τάρτες.

Κομπόστα μήλο
Μόνο μία κατσαρόλα θα χρειαστείτε γι’ αυτό το πανεύκολο επιδόρπιο.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ
NEWSLETTER