Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη ζάχαρη, το βούτυρο, τους κρόκους και τη σκόνη αμυγδάλου με μια κουτάλα ή με έναν αυγοδάρτη. Κοσκινίζουμε μαζί σε ένα μπολ το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ, τα αδειάζουμε στο προηγούμενο μείγμα και ανακατεύουμε για να ενσωματωθούν αλλά όσο το λιγότερο δυνατόν. Αφήνουμε το μείγμα να ξεκουραστεί για 30 λεπτά (εκτός ψυγείου).
Τοποθετούμε ένα τσέρκι διαμέτρου 24 εκ. πάνω στη λαμαρίνα του φούρνου και στρώνουμε στο εσωτερικό του το μείγμα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170ºC για 35-40 λεπτά, έως ότου η επιφάνεια πάρει χρυσαφί χρώμα. Ξεφουρνίζουμε, αφήνουμε να κρυώσει και ξεφορμάρουμε.
Απλώνουμε την μαρμελάδα πάνω στην πίτα και γαρνίρουμε με τις φράουλες. Πασπαλίζουμε με λίγη άχνη ζάχαρη.