Γλυκές Αλχημείες 2021- Επεισόδιο 19 (3/4)

O Στέλιος μάς προσκαλεί να ανακαλύψουμε μαζί το πιο λαχταριστό street food της ζωής μας!

Γλυκές Αλχημείες

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 19

H ομορφιά της γεύσης είναι παντού, από ένα καλό εστιατόριο μέχρι τον δρόμο. Σε καντίνες  ή υπαίθριες αγορές μπορούμε να βρούμε εκπληκτικά αλμυρά, αλλά και γλυκά σνακ που τρώγονται στο χέρι ή στο παγκάκι. Ο Στέλιος εμπνέεται από το street food και μας μαθαίνει να φτιάχνουμε 4 λαχταριστές λιχουδιές στη σπιτική τους εκδοχή!

Οι Γλυκές Αλχημείες στο OPEN

Το Σάββατο στις 20:00

Ξεκινάμε με προκλητικά τσούρος, ένα δημοφιλές street food στο Μεξικό, το Περού και την Ισπανία. Τα τηγανητά, ζαχαρωμένα ψωμάκια που θυμίζουν μακρόστενους λουκουμάδες, θα σας ξετρελάνουν!

Πώς φτιάχνεται η τέλεια κρέπα; Ο Στέλιος μάς δείχνει βήμα βήμα τα μυστικά για υπέροχες κρέπες. Εμείς δεν έχουμε παρά να αποφασίσουμε με τι θα τις γεμίσουμε.

Ποιος δεν αγαπάει το παγωτό; Πόσοι μπορούν να αντισταθούν σε μια γρανίτα; Τρία υλικά αρκούν για μια λαχταριστή γρανίτα φράουλα που θα σας ενθουσιάσει.

Για το τέλος, ο Στέλιος έχει ετοιμάσει μια γλυκιά απόλαυση κυρίως για τους μικρούς, αλλά και τους μεγάλους που αισθάνονται πάντα μικροί. Μοναδικά, χρωματιστά, σπιτικά γλειφιτζούρια!

Σας περιμένουμε να ανακαλύψουμε μαζί το πιο λαχταριστό street food της ζωής μας!

TAGS: , , ,
Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER