Γλυκές Αλχημείες 2021- Επεισόδιο 20 (26/4)

Ένα ανοιξιάτικο επεισόδιο, με υπέροχα γλυκά, και στη γεύση και στην εμφάνιση!

Γλυκές Αλχημείες

Μ. Δευτέρα 26 Απριλίου 2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 20

Η ανθισμένη φύση είναι για τον Στέλιο η μεγαλύτερη έμπνευση. Τα ανοιξιάτικα γλυκά έχουν ανάλαφρη γεύση, περιέχουν φρούτα εποχής και δεν χρειάζονται υπερβολική ζάχαρη. Αυτό που τα χαρακτηρίζει είναι η ισορροπία! Ένα ανοιξιάτικο επεισόδιο, με υπέροχα γλυκά, και στη γεύση και στην εμφάνιση.

Οι Γλυκές Αλχημείες στο OPEN

Το Σάββατο στις 15:15

Το κατεξοχήν φρούτο της εποχής, η φράουλα, πρωταγωνιστεί σε μια λαχταριστή ανοιξιάτικη τούρτα, ανάλαφρη και λαχταριστή!

Σοκολάτα και ταχίνι ενώνονται με στόχο να προκαλέσουν έκρηξη γεύσης στον ουρανίσκο μας! Ο Στέλιος μάς μαθαίνει να φτιάχνουμε βήμα βήμα ένα υπέροχο, νηστίσιμο γλυκό που δεν στερείται γεύσης και απόλαυσης.

Το επεισόδιο ολοκληρώνεται με μια γρήγορη και εύκολη συνταγή για τους λάτρεις της σοκολάτας. Ένα λιωμένο ζεστό σοκολατένιο επιδόρπιο, που οι Γάλλοι αποκαλούν moelleux, σερβίρεται καυτό και προκαλεί με τη γεύση του!

Ας υποδεχτούμε την άνοιξη με τα πιο λαχταριστά γλυκά!

 

TAGS: , , ,
Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER