Γλυκές Αλχημείες 2021- Επεισόδιο 21 (27/4)

Τρία γλυκά, τρεις μοναδικές παρασκευές που θα απογειώσουν το φετινό Πάσχα!

Γλυκές Αλχημείες

Μ. Τρίτη 27 Απριλίου 2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 21

Ένα πασχαλινό επεισόδιο γεμάτο έμπνευση! Από το γιορτινό τραπέζι δεν μπορούν να λείπουν κλασικές γεύσεις, όπως τα πασχαλινά κουλουράκια. Πάντα, όμως, πρέπει να υπάρχει και το στοιχείο της έκπληξης… Τρία γλυκά, τρεις μοναδικές παρασκευές που θα απογειώσουν το φετινό Πάσχα!

Οι Γλυκές Αλχημείες στο OPEN

Το Σάββατο στις 15:15

Ο Στέλιος πειραματίζεται στην κουζίνα και με βασικό του υλικό τον καφέ, δημιουργεί μια προκλητική συνταγή για κρέμα καπουτσίνο, στην οποία δεν θα μπορέσετε να αντισταθείτε!

Ένα διαφορετικό, πρωτότυπο γλυκό είναι σίγουρο ότι θα κερδίσει τις εντυπώσεις στο πασχαλινό τραπέζι. Σας παρουσιάζουμε μία απολαυστική τερίνα semifreddo με τζίντζερ και σος από κόκκκινο κρασί.

Εύκολη, γρήγορη και με δεδομένη επιτυχία. Αυτή είναι η συνταγή που μας δίνει ο Στέλιος για το πιο γευστικό πασχαλινό κουλουράκι.

Καλό Πάσχα με γευστικές δημιουργίες!

 

 

 

TAGS: , ,
Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER