Μους cottage cheese με μέλι

Δυο αγαπημένα υλικά, το τυρί και το μέλι, δίνουν έμπνευση στον Στέλιο να δημιουργήσει μια ξεχωριστή μους που στην εμφάνιση θυμίζει… τούρτα, κερδίζοντας δικαίως τον θαυμασμό μας.

Ανακατεύουμε τη ζάχαρη με το τυρί πολύ καλά. Λιώνουμε τη ζελατίνη σε ένα φλιτζανάκι του καφέ ζεστό νερό αφού προηγουμένως την έχουμε μαλακώσει σε κρύο νερό. Την ανακατεύουμε με το μείγμα του τυριού. Προσθέτουμε τη χτυπημένη κρέμα γάλακτος. Σε μία φόρμα ή σε ένα πήλινο κεσεδάκι από γιαούρτι, τοποθετούμε ένα κομμάτι τουλπάνι και αδειάζουμε την κρέμα. Τοποθετούμε στο ψυγείο για 3-4 ώρες και αφήνουμε αρκετά, ώστε η μους να σταθεροποιηθεί. Βγάζουμε από το ψυγείο και ξεφορμάρουμε τραβώντας το τουλπάνι. Σερβίρουμε με το μέλι.

TAGS: , , , , , ,
Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER