Πανακότα σε μπολ με χαλβά

Ο χαλβάς πρωταγωνιστεί σε μια πανακότα φτιαγμένη με έμπνευση και σερβιρισμένη σε μπολ. Η γεμάτη γεύση αυτής της πανακότας θα σας ενθουσιάσει!

Μουσκεύουμε τα φύλλα ζελατίνης σε κρύο νερό. Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος μαζί με το γάλα και τη ζάχαρη. Πριν πάρει βράση, αποσύρουμε το μείγμα από τη φωτιά και ρίχνουμε μέσα στον χαλβά. Στραγγίζουμε τα φύλλα ζελατίνης, τα ρίχνουμε στο μείγμα και ομογενοποιούμε με ραβδομπλέντερ. Αφήνουμε να πέσει η θερμοκρασία ανακατεύοντας συνεχώς και γεμίζουμε ατομικά μπολ. Αφήνουμε στο ψυγείο να παγώσει.

Για την επικάλυψη τεμαχίζουμε τον χαλβά σε πολύ μικρά κομμάτια και ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος. Ρίχνουμε σιγά σιγά την κρέμα μέσα στον χαλβά και πολτοποιούμε με ραβδομπλέντερ. Αδειάζουμε πάνω από την πανακότα στα ποτήρια και πασπαλίζουμε με το σουσάμι.

TAGS: ,
Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER