Πασχαλινά κουλούρια

Εύκολη, γρήγορη και με δεδομένη επιτυχία. Αυτή είναι η συνταγή για το πιο γευστικό πασχαλινό κουλουράκι.

Τεμαχίζουμε το βούτυρο σε κύβους και το ρίχνουμε μαζί με όλα τα υπόλοιπα υλικά στον κάδο του μίξερ. Χτυπάμε μέχρι να δημιουργηθεί ένα ζυμάρι μαλακό που δεν κολλάει στα χέρια. Με τη ζύμη φτιάχνουμε μπαστούνια των 30-35 γρ., τα ρολάρουμε στη ζάχαρη και σχηματίζουμε πλεξούδες. Βάζουμε αντικολλητικό χαρτί πάνω στη λαμαρίνα του φούρνου και τα τοποθετούμε πάνω. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160οC για 20-30 λεπτά, έως ότου ροδίσουν.

TAGS: , ,
Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER