Πατέ σοκολάτας με ξηρούς καρπούς

Φιστίκια Αιγίνης, αμύγδαλα, κράνμπερις και γλασαρισμένα φρούτα συναντούν τη σοκολάτα σε ένα πατέ που θα σας ξετρελάνει, τόσο με την ενφάνιση, όσο και με τη γεύση του.

Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος. Μόλις αρχίσει να παίρνει βράση, αποσύρουμε και την αδειάζουμε πάνω από την τεμαχισμένη σοκολάτα. Ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει η σοκολάτα. Προσθέτουμε το μέλι, τα κράνμπερις, τα φιστίκια, τα αμύγδαλα και τα γλασαρισμένα φρούτα. Βάζουμε μεμβράνη στο εσωτερικό μίας στρογγυλής φόρμας του 1½ κιλού. Αδειάζουμε το μείγμα στη φόρμα. Τοποθετούμε στο ψυγείο έως ότου το μείγμα σφίξει. Όταν παγώσει, ξεφορμάρουμε.

TAGS: , ,
Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER