Το κέικ της μαμάς

Το «κέικ της μαμάς» είναι το πιο εύκολο κέικ που έχετε φανταστεί! Έχει τέσσερα βασικά υλικά στις ίδιες αναλογίες και η επιτυχία του είναι δεδομένη.

Χτυπάμε τα αβγά με τη ζάχαρη, μέχρι να αφρατέψουν πολύ καλά. Κοσκινίζουμε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ. Προσθέτουμε στο μείγμα των αβγών το λιωμένο βούτυρο και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ, συνεχίζοντας το ανακάτεμα απαλά με μία μαρίζ. Προσθέτουμε το ξύσμα. Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε μία μακρόστενη φόρμα του κέικ και ρίχνουμε το μείγμα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160οC για 50-60 λεπτά.

TAGS: , , , ,
Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER