Υγρό κέικ με καφέ και κομμάτια σοκολάτας

Ένα λαχταριστό, υγρό στο εσωτερικό του, κέικ με espresso και κομμάτια σοκολάτας συνδυάζεται ιδανικά με μια κούπα καφέ ή τσάι και γίνεται το κεντρικό γλυκό σε ένα κυριακάτικο brunch.

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη ζάχαρη άχνη, το αμύγδαλο, το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ. Προσθέτουμε το ασπράδι αβγού, το βούτυρο και τον καφέ και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε τις σταγόνες σοκολάτας και ανακατεύουμε. Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε μια φόρμα του κέικ. Ρίχνουμε το μείγμα στη φόρμα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160οC για 60 λεπτά περίπου.

TAGS: , , , , , ,
Chocolate spoon

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ

NEWSLETTER