
Γλυκό του κουταλιού φιρίκι
To φιρίκι φοράει τα καλά του και πρωταγωνιστεί σε ένα γλυκό του κουταλιού που δύσκολα περνάει απαρατήρητο.

Τσίζκεϊκ λεμονιού με ρικότα
Ένα ψητό τσίζκεϊκ σαν της Νέας Υόρκης αλλά με γεύση λεμονιού. Η κρέμα λεμονιού της επικάλυψης το κάνει ακόμα πιο νόστιμο.

Γλυκό του κουταλιού παντζάρι
Ένα ιδιαίτερο γλυκό κουταλιού που μπορείτε να κεράσετε σκέτο ή μαζί με κέικ, τυριά, γιαουρτόπιτες και τσίζκεϊκ.

Αχλάδια με σοκολάτα
Με τα αχλάδια στην καλύτερή τους εποχή και σος σοκολάτας φτιάχνουμε ένα εύκολο και αρωματικό επιδόρπιο.

Σάλτσες φρούτων
Πάνω από παγωτό ή τσίζκεϊκ, αλλά και ως συνοδευτικά για τάρτες, σαρλότ και πάβλοβες.

Γλυκό του κουταλιού από τρία εσπεριδοειδή
Ένα χειμωνιάτικο γλυκό κουταλιού που εκτός από άλειμμα για το ψωμί συνοδεύει ώριμα τυριά και αλλαντικά.

Μαρμελάδα μάνγκο με λουίζα
Το αγαπημένο εξωτικό φρούτο γίνεται μαρμελάδα και δίνει μια πρωτότυπη γεύση στο πρωινό μας.

Τάρτα λεμόνι
Μια εύκολη σχετικά τάρτα λεμόνι, με μια ευχάριστη ξινάδα και άρωμα ανοιξιάτικων λεμονανθών...

Μαρμελάδα μαστίχας
Μπορείτε να τη δοκιμάσετε με κουλουράκια, να την αλείψετε σε τσουρέκι ή να τη συνοδεύσετε με κέικ.

Τάρτα πορτοκαλιού
Με έτοιμη ζύμη κουρού φτιάχνουμε μια λαχταριστή χειμωνιάτικη τάρτα. Είναι εύκολη ως διαδικασία, απλώς παίρνει χρόνο να βράσουμε τα πορτοκάλια.

Κονφί ντοματίνι με γλυκάνισο
Το κονφί μοιάζει με γλυκό κουταλιού, αλλά έχει πιο ελαφρύ σιρόπι. Σερβίρεται μόνο του αλλά και με παγωτό ή γιαούρτι.

Γλυκό του κουταλιού καρότο
Ένα ωραίο, χειμωνιάτικο γλυκό κουταλιού που μπορείτε να κεράσετε μόνο του ή μαζί με ένα κέικ ή ένα τσίζκεϊκ.

Αχλάδια βρασμένα σε γλυκό κρασί
Ένα υπέροχο επιδόρπιο που θα σερβίρετε στο τέλος ενός επίσημου δείπνου.

Μαρμελάδα κυδώνι
Από τα πιο ωραία φρούτα του χειμώνα, το κυδώνι μας δίνει υπέροχα γλυκά κουταλιού αλλά και αυτή την έξοχη μαρμελάδα.

Κομπόστα μήλου με κανέλα
Βράζουμε μήλα σε σιρόπι και φτιάχνουμε ένα εύκολο, υγιεινό και ελαφρύ επιδόρπιο, που μπορούμε να σερβίρουμε στο τέλος ενός δείπνου.

Μήλα και κυδώνια στο φούρνο
Μια γαλλικού τύπου κομπόστα, ιδιαίτερα εύκολη και υγιεινή.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ
NEWSLETTER