Ανακατεύουμε με τον αυγοδάρτη το τυρί με την άχνη και το πολύ μαλακό βούτυρο. Προσθέτουμε τους κρόκους. Όταν σχηματιστεί μια λεία κρέμα, ρίχνουμε και τα φρουί γλασέ ή τα γλυκά του κουταλιού. Ανακατεύουμε πολύ καλά. Καλύπτουμε με τουλπάνι μια βαθιά και στενή φόρμα (π.χ. για μπόμπες ή ακόμα και γυάλα), αφήνοντας τις άκρες να εξέχουν. βάζουμε μέσα το μείγμα και καλύπτουμε με τις άκρες από το τουλπάνι. Αφήνουμε στο ψυγείο για 6 ώρες τουλάχιστον, να σφίξει. Ξεφορμάρουμε και αφαιρούμε το τουλουπάνι. Διατηρούμε το γλυκό στο ψυγείο.
ΓΙΟΡΤΙΝΑ & ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ Πασχαλινά
Γλυκό Πάσχα
Παραδοσιακό ρωσικό γλυκό που σερβίρουν στο πασχαλινό τραπέζι. Υπήρχε δε από τον 17ο αιώνα.
ΜΕΡΙΔΕΣ16
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ30'
ΑΝΑΜΟΝΗ6 ώρες


ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ
NEWSLETTER