Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και τα ζυμώνουμε καλά με το χέρι ή στο μίξερ με το φτερό, έως ότου πετύχουμε ένα ομοιογενές ζυμάρι. Τυλίγουμε τη ζύμη με μεμβράνη και την αφήνουμε στο ψυγείο για αρκετή ώρα να ξεκουραστεί (περίπου 1 ώρα, μέχρι να σφίξει τόσο που να πλάθεται). Φτιάχνουμε μικρά στρογγυλά μπισκότα και τα τοποθετούμε στη λαμαρίνα του φούρνου πάνω σε λαδόκολλα. Εναλλακτικά, ανοίγουμε τη ζύμη με τον πλάστη σε λεπτό φύλλο πάχους 3-4 χλστ. και κόβουμε στρογγυλά μπισκότα με ένα κουπ πατ ή με ένα φλιτζάνι. Αλείφουμε τα μπισκότα με λίγο νερό και τα πασπαλίζουμε με την κρυσταλλική ζάχαρη. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°C για περίπου 12-15 λεπτά.
TIPΔιατηρούνται για τουλάχιστον 1 εβδομάδα μέσα σε δοχείο που κλείνει αεροστεγώς.