Προθερμαίνουµε το φούρνο στους 160°C και ψήνουμε τα αμύγδαλα για 10-15 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν. Τα αφήνουμε να κρυώσουν πολύ καλά και τα αλέθουμε στο μπλέντερ μέχρι να γίνουν σκόνη.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί – θα προκύψει μια σφιχτή ζύμη. Την ανοίγουμε με τον πλάστη σε φύλλο πάχους 2-3 χλστ. και κόβουμε μπισκότα σε λωρίδες ή σε άλλα σχήματα με έναν κόφτη για μπισκότα (κουπ πατ), στο μέγεθος που θέλουμε.
Προθερμαίνουµε το φούρνο στους 170°C. Καλύπτουμε με λαδόκολλα τη λαμαρίνα του φούρνου και αραδιάζουμε τα μπισκότα. Ψήνουμε για περίπου 20 λεπτά. Ξεφουρνίζουμε και, όσο είναι ακόμη ζεστά, τα περιχύνουμε με λίγο μέλι και πασπαλίζουμε με τα χοντροκομμένα αμύγδαλα. Αφήνουμε να κρυώσουν καλά προτού τα σερβίρουμε.