Χτυπάμε το βούτυρο μαζί με τη ζάχαρη στο μίξερ με το φτερό για να αφρατέψουν. Προσθέτουμε σταδιακά το αυγό, το αλεύρι και το αλάτι. Σταματάμε το μίξερ, προσθέτουμε τα φουντούκια και την τεμαχισμένη κουβερτούρα και ανακατεύουμε με το χέρι. Αφήνουμε λίγο να ξεκουραστεί η ζύμη μας στο ψυγείο (10-20 λεπτά). Την ανοίγουμε με τον πλάστη σε φύλλο πάχους 1 εκ. και με ένα στρογγυλό κουπ πατ ή με ένα φλιτζάνι κόβουμε μπισκότα διαμέτρου 4 εκ. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C–200°C Και ψήνουμε τα μπισκότα για περίπου 15-20 λεπτά ή έως ότου πάρουν χρυσαφί χρώμα.
ΚΕΙΚ & ΜΠΙΣΚΟΤΑ Cookies
Κούκις με κομμάτια σοκολάτας γαλακτος και φουντούκια
Μπορείτε να τα προσφέρετε με το απογευματινό τσάι ή να τα απολαύσετε με το πρωινό σας.
Βάροςπερίπου 700 γρ.
ΨΗΣΙΜΟ15΄-20΄
ΑΝΑΜΟΝΗ10΄-20΄


ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ
NEWSLETTER