
Κρύο σουφλέ με λεμόνι
Ούτε παγωτό ούτε σεμιφρέντο, αλλά μια δροσερή κρέμα με λεμόνι και γιαούρτι που περνάει από την κατάψυξη.

Παγωμένο σουφλέ πορτοκάλι
Κάτι ανάμεσα σε παρφέ και μους, αυτό το σουφλέ με γεύση πορτοκάλι διατηρείται στην κατάψυξη και σερβίρεται παγωμένο.

Σορμπέ μανταρίνι
Ένα χειμωνιάτικο σορμπέ μανταρίνι που θα σερβίρετε ως επιδόρπιο μετά από ένα πλούσιο γεύμα. Έχει μόνο 196 θερμίδες ανά μερίδα.

Παγωτό βανίλια με ζεστό espresso
Ένα πολύ εύκολο παγωτό χωρίς αυγά, με μόλις τέσσερα υλικά. Αντί άλλης σος, το σερβίρουμε με έναν αρωματικό εσπρέσο.

Παγωτό με μπαχαρικά
Ένα νόστιμο παγωτό με πλούσια αρώματα κανέλας, μοσχοκάρυδου, τζίντζερ και κάρδαμου.

Κορμός παγωμένος (σεμιφρέντο)
Ένα λευκό ημι-παγωμένο γλύκισμα με πλούσια γεύση εμπλουτισμένο με καβουρδισμένα αμύγδαλα, φρουί γλασέ και πτι-μπερ.

Παρφέ πραλίνας με σος σοκολάτας
Ένα παγωμένο επιδόρπιο με πλούσια γεύση από καραμελωμένα φουντούκια. Είναι χρονοβόρο αλλά θα σας αποζημιώσει!

Γρανίτα ροδάκινο
Το πιο δροσιστικό γλυκό του καλοκαιριού είναι η γρανίτα. Εδώ, με γεύση ροδάκινο και μόλις 88 θερμίδες ανά μερίδα!

Παγωτό γιαούρτι με καρύδια
Ένα παγωτό με ελληνική σφραγίδα που συνδυάζει με μοναδικό τρόπο το γιαούρτι με το μέλι και τα καρύδια.

Σάντουιτς μαρέγκας με παγωτό
Επιλέξτε το παγωτό που θέλετε και γεμίστε αυτές τις τραγανές και μαστιχωτές μαρέγκες φτιάχνοντας ένα απολαυστικό σάντουιτς.

Παγωτό με μπάτερσκοτς
Ένα πλούσιο παγωτό που θα σερβίρετε και ως επιδόρπιο μετά από ένα γεύμα.

Σορμπέ σύκο με Μαυροδάφνη
To λατρεύουμε σε όλες τις μορφές του. Γιατί όχι και σε σορμπέ;

Γρανίτα σοκολάτα με ανανά
Ο συνδυασμός της σοκολάτας με εξωτικά φρούτα είναι πολύ αγαπημένος. Εδώ σε μια παγωμένη εκδοχή.

Παρφέ σοκολάτα και λεμόνι
Μια παγωμένη τούρτα με στρώσεις από παρφέ σοκολάτα και λεμόνι. Δύο γεύσεις, διπλή απόλαυση!

Παγωτό κασάτο
Μια γεύση απ’ τα παλιά, που τρώγεται ευχάριστα χειμώνα-καλοκαίρι. Αντί για φρουί γλασέ μπορούμε να βάλουμε και πτι-μπερ.

Παρφέ βανίλιας
Σχετικά απλό στην παρασκευή του, αυτό το παρφέ αρωματίζεται με πραγματική βανίλια και σερβίρεται με σος από γλυκό σαμιώτικο κρασί.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ
NEWSLETTER