Εκτέλεση
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί (εκτός της κρυσταλλικής ζάχαρης), έτσι ώστε να σχηματιστεί ένα λείο ζυμάρι. Τυλίγουμε τη ζύμη με μεμβράνη και την αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες.
Βγάζουμε από το ψυγείο, ζυμώνουμε ελαφρώς τη ζύμη για να μαλακώσει και πλάθουμε μπαστούνια διαμέτρου 3-4 εκ. έκαστο. Τα ρολάρουμε πάνω στην κρυσταλλική ζάχαρη, έτσι ώστε να καλυφθούν περιμετρικά, και τα κόβουμε σε φέτες πάχους 1 εκ. Τοποθετούμε τις φέτες ξαπλωτά πάνω σε μία λαμαρίνα, που έχουμε στρώσει με λαδόκολλα, και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°C για περίπου 15 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσουν και τα διατηρούμε σε σκεπασμένο σκεύος.