Βάζουμε στο μίξερ όλα τα υλικά μαζί εκτός από τη μαύρη ζάχαρη. Ζυμώνουμε με το φτερό μέχρι να γίνει μια μαλακή ζύμη. Πλάθουμε με τις παλάμες μας μικρές μπάλες και τις ρολάρουμε μέσα στη μαύρη ζάχαρη, έτσι ώστε να καλυφθούν σφαιρικά. Ακουμπάμε τα μπισκότα πάνω σε μια λαδόκολλα και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°C για 12-15 λεπτά.
ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΑ ΓΛΥΚΑ Αμερική
Polvorones
Μικρά τραγανά cookies με αλεύρι ολικής άλεσης. Μια σπεσιαλιτέ του Πουέρτο Ρίκο.
Βάρος½ κιλό
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ25΄
ΨΗΣΙΜΟ12΄-15΄


ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ
NEWSLETTER