Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το γάλα με τη μισή ζάχαρη και τοποθετούμε σε μέτρια φωτιά. Σε ένα μπολ βάζουμε την υπόλοιπη ζάχαρη, το κακάο, το κορν φλάουρ και το νερό και ανακατεύουμε πολύ καλά διαλύοντας τυχόν σβόλους. Μόλις πάρει βράση το γάλα, αδειάζουμε στην κατσαρόλα το μείγμα του μπολ και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να πήξει η κρέμα και να αρχίσει να κοχλάζει. Αποσύρουμε από τη φωτιά.
Παίρνουμε ένα μικρό ταψάκι με διαστάσεις περίπου 20 x 25 εκ., το βρέχουμε κάτω από τη βρύση, το αδειάζουμε από το νερό και ρίχνουμε μέσα σε αυτό την κρέμα. (Το νερό βοηθάει να ξεκολλήσει έπειτα η κρέμα.). Καλύπτουμε με διάφανη μεμβράνη την επιφάνεια της κρέμας και τοποθετούμε στο ψυγείο για 2 ώρες, μέχρι να κρυώσει. Κόβουμε σε τετράγωνα κομμάτια και σερβίρουμε ρίχνοντας από πάνω τα κορν φλέικς (αν θέλουμε).